Mediatiedotteet

Turun yliopisto lähettää vuosittain medialle satoja tiedotteita, joissa kerrotaan yliopiston tutkimuksesta ja muusta toiminnasta.

Tutkijat löysivät uuden väylän masennuksen hoitoon

Seminaari ruotsin kielen merkityksestä Suomessa 31.1.

Laaja DNA-tutkimus paljasti uusia keinoja tulehduksellisten sairauksien hoitoon

Turun yliopiston hallitus: Tekniikan yliopistotasoiselle koulutukselle vakava tarve Lounais-Suomessa

Mediakutsu TSE for the Future FORUM -seminaariin 27.1.: SOTE ‒ Ratkaisun avaimet ohjauksessa ja johtamisessa?

Opettajille avoin konferenssi yhteisöllisyydestä ja osallisuudesta

Uhkaava susi, viekas kettu — neuvostoliittolaisten pilakuvien eläinhahmot paljastivat “totuuden” vihollisesta (Väitös: FM, MPhil Reeta Kangas, 27.1.2017, venäjän kieli)

Ruokavallankumous muuttaa alan ammattilaisten osaamistarpeita

Turun yliopistosta valmistui 169 tohtoria ja 1702 ylemmän tutkinnon suorittanutta