Turun yliopisto jälleen 400 parhaan joukossa maailmanlaajuisessa THE-yliopistovertailussa

​Turun yliopisto sijoittuu Times Higher Education World University Rankings 2019 -vertailussa luokkaan 351‒400, joka on sama sijoitus kuin viime vuonna.

Kilpailu yliopistojen kesken on erittäin kovaa. Tällä kierroksella Turun yliopisto pystyi parantamaan pisteitään lähes kaikilla arvioiduilla osa-alueilla. Opetukseen liittyvien asioiden arvioinnin osalta Turun yliopisto säilytti pisteytyksensä entisellä hyvällä tasollaan.

Tänä vuonna THE-yliopistovertailu asetti maailman yli 20 000 yliopistosta tuhat yliopistoa paremmuusjärjestykseen painottaen opetusta, tutkimusta ja tutkimuksen vaikuttavuutta, kansainvälisyyttä ja tiedonsiirtoa.

>> Times Higher Education World University Rankings 2019
>> Turun yliopisto kansainvälisisssä yliopistovertailuissa