Keskiajan seksuaalisuus avaa TUCEMEMSIN kirjasarjan
Same-sex Sexuality in later Medieval English Culture käsittelee samaa sukupuolta olleiden seksuaalisuuden erilaisia ymmärtämisiä myöhäiskeskiajan englantilaisessa kulttuurissa. Teos pohjautuu monipuoliseen lähdemateriaaliin aina teologisista tutkielmista kronikoihin ja runoista kuviin. Linkisen tutkimus on kattavuudessaan ainutlaatuinen selonteko aihepiirin historiasta.

Teos avaa Turku Centre for Medieval and Early Modern Studies -keskuksen Crossing Boundaries -kirjasarjan. Korkeatasoinen, kansainvälinen ja vertaisarvioitu tieteellinen kirjasarja, jota julkaistaan yhteistyössä Amsterdam University Pressin kanssa. Crossing Boundaries on foorumi monitieteiselle tutkimukselle ja tuoreille näkökulmille Euroopan historiaan myöhäisantiikista 1700-luvun loppuun.

>> Lisätietoja kirjasarjasta

EH