Planmecan ja Turun yliopiston yhteiselle koulutusvientiyritykselle Yhdysvaltojen hammaslääkäriliiton hyväksyntä

​ADA CERP (Continuing Education Recognition Program) on hammaslääketieteellisesti arvovaltaisin täydennyskoulutusten hyväksyntäohjelma maailmassa. Se perustettiin vuonna 1993 auttamaan hammasalan ammattilaisia valitsemaan korkealaatuisia täydennyskoulutusten tarjoajia.

‒ On todella hienoa, että koulutusvientiyrityksemme sai näin vahvan tunnustuksen koulutuksen laadustaan. Uskon, että se auttaa kansainvälisiä vientiponnisteluitamme merkittävästi, toteaa Turun yliopiston rehtori Kalervo Väänänen.

Vuonna 2014 perustettu Nordic Institute of Dental Education on hammaslääketieteen laitevalmistaja Planmecan ja Turun yliopiston yhteinen koulutusvientiyritys. NIDE järjestää korkealaatuisia hammaslääketieteen täydennyskoulutuskursseja Suomessa osallistujille ympäri maailman.

‒ Uskomme asiakkaidemme arvostavan ADA CERP -hyväksyntää vahvasti, sillä he pitävät koulutuksen laatua suuressa arvossa. ADA:n tarkka arviointiprosessi auttoi meitä vahvistamaan entisestään sisäisiä menetelmiämme ja johtamisjärjestelmiämme. Hyväksyntä on selkeä ja läpinäkyvä osoitus kyvyistämme, arvioi NIDE:n toimitusjohtaja Jenni Pajunen.

Turun yliopisto myöntää ECTS-pisteitä ja kurssitodistukset kaikille NIDE:n järjestämiä täydennyskoulutuksia suorittaneille. Kevääseen 2016 mennessä koulutusvientiyritys on toivottanut kursseilleen tervetulleeksi osallistujia jo 15 eri maasta.

‒ Digitaalinen hammashoito mullistaa hammasalan ammattilaisten työnkuvan – meidän tehtävänämme on auttaa heitä sopeutumaan viimeisimpiin suuntauksiin ja teknologioihin, Pajunen valottaa.

Muun monipuolisen kurssivalikoimansa lisäksi NIDE järjestää myös räätälöityjä kursseja suuremmille ryhmille sekä erillisiä jatko-opinto-ohjelmia.

Nordic Institute of Dental Educationin saama ADA CERP -hyväksyntä on voimassa 1.5.2016 alkaen.

Nordic Institute of Dental Education (NIDE) on Planmecan ja Turun yliopiston yhteinen koulutusvientiyritys, joka tarjoaa korkealaatuisia täydennyskoulutusta kansainvälisille hammasalan ammattilaisille. NIDE:n akkreditoitu kurssitarjonta kattaa laajan valikoiman aiheita, kuten 3D- ja CAD/CAM-koulutusta sekä esteettisen, restoratiivisen ja adhesiivisen hammaslääketieteen kursseja.

Lisää aiheesta:

>>  NIDE vie Turun yliopiston hammaslääketieteellistä osaamista maailmalle

>> Turun yliopisto ja Planmeca perustavat uuden hammasalan koulutusvientiyrityksen

TS
Kuva: Hanna Oksanen

Asiasana:
Tagit:
Julkaistu 20.4.2016 14:15 ,  Päivitetty 20.4.2016 14:47

20014 Turun yliopisto, Finland
Puhelinvaihde: 029 450 5000

Henkilöhaku

Seuraa meitä: 
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   LinkedIn
Opiskelu Tutkimus Palvelut ja yhteistyö Yliopisto Tiedekunnat ja yksiköt Ajankohtaista Lahjoita
© Turun yliopisto