Turun yliopisto mukana Navigate-messuilla

​Turun yliopisto esittelee Navigate-messuilla meriteollisuuteen liittyvää tekniikan ja talouden tutkimusta ja yritysyhteistyömahdollisuuksia. Osastollamme B35 on mm. mahdollista vierailla virtuaalisesti monitoimialuksen komentosillalla. Kyseessä on Aker Arcticin kanssa suunniteltu virtual reality -prototyyppi.

Keskiviikkona asiantuntijamme keskustelevat ohjelmalavalla mm. tekniikan koulutuksen lisäämisen tarpeesta, digitalisaation tuomista mahdollisuuksista ja Turun telakan vaikuttavuudesta alueen talouteen. Keskustelijoina ovat professori Tapio Salakoski ja erikoistutkija Teijo Lehtonen Tulevaisuuden teknologioiden laitokselta, sekä erikoistutkija Tapio Karvonen Merenkulkualan koulutus- ja tutkimuskeskuksesta.

Tervetuloa kuuntelemaan paneelikeskustelua ja keskustelemaan kanssamme yhteistyön mahdollisuuksista osastollemme!

Navigate-messut järjestetään Turun Messukeskuksessa 16.-17.5.2018. Tapahtumaan on maksuton sisäänpääsy, joka vaatii rekisteröitymisen. Voit rekisteröityä ja lukea lisää tapahtumasta Navigate-messujen sivuilta: http://www.turunmessukeskus.fi/en/event/navigate/

MW

Julkaistu 14.5.2018 9:00 ,  Päivitetty 14.5.2018 10:10