Anestesiologin valokuvat näyttävät maan
– Kuvaan kaikenlaista: ihmisiä ympäristöä, maisemaa ja luontoakin, vaikka en ole erityisesti luontokuvaaja. Tässä näyttelyssä on yritetty koota läpileikkaus vuosikymmenten aikana syntyneisiin kuviin, Salonen sanoo.

Kotoisten kuvien rinnalle eksotiikka tuovat muun muassa 1990-luvun kuvat, kun ammatti vei Salosen pariksi vuodeksi opiskelemaan Kaliforniaan.

– Toivottavasti värikkäät matkakuvani tuottavat katsojalle iloa näin pimeänä vuodenaikana, Salonen sanoo.

Turun Kamerat ry:ssä, Raision Kameroissa ja Abocassa jäsenen olleen Salosen kuvia on aiemmin nähty yhteisnäyttelyissä. Matkakuvia maasta on ensimmäinen Salosen yksityisnäyttely.

Matkakuvia maasta näyttely 4.–31. 1. joka päivä kello 10–16 Turun yliopiston kasvitieteellisen puutarhan seminaarisalissa (Ruissalon puistotie 215).

Julkaistu 2.1.2015 10:00 ,  Päivitetty 2.1.2015 10:07