Falling Walls Lab Turku -tutkijakilpailu järjestetään jälleen elokuussa ‒ hae mukaan

Haku on käynnissä

Turun Lab-karsintaan haetaan osallistujia Suomesta, muista Pohjoismaista ja Baltiasta. Tänä vuonna Turun järjestäjät tarjoavat myös mahdollisuuden hakea stipendiä Turun Labiin osallistumista varten.

Hakuaika Falling Walls Lab Turku -karsintaan on käynnissä 5.2.‒15.5.2015. Hakemukset jätetään osoitteessa http://falling-walls.com/lab/apply.

Lisätietoja:
koordinaattori Anni Välimäki, anmaval@utu.fi

​Ensimmäinen Falling Walls Lab Turku -kilpailu järjestettiin viime vuonna tieteidenvälisen Aboagora-symposiumin yhteydessä. Osanottajia toivotaan jälleen kaikilta tieteenaloilta.

– Falling Walls Lab Turku tarjoaa nuorille tutkijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden jakaa ideoitaan. Viime vuoden onnistuneen Turun karsinnan jälkeen haluamme jälleen antaa nuorille tutkijoille, opiskelijoille ja innovaattoreille tilaisuuden kansainväliseen kokemukseen, sanoo Donner-instituutin johtaja Ruth Illman, joka kuuluu Falling Walls Lab Turku -karsintaa järjestävän Aboagora-symposiumin toimikuntaan.

– Kilpailu haastoi pohtimaan, miten esitellä omaa tutkimusaihetta lyhyesti mutta yleistajuisesti, ja antoi tilaisuuden päästä kokemaan finaali, jossa vallitsi erittäin innostunut ja samalla arvokas ilmapiiri, kertoo viime vuonna Turun karsinnan voittanut Eric Malmi.

Falling Walls Lab -kilpailussa enintään 35-vuotiaat tutkijat, perustutkinto- ja jatko-opiskelijat, yrittäjät ja asiantuntijat tieteen ja yhteiskunnan eri alueilta saavat mahdollisuuden kertoa omasta tutkimuksestaan ja innovaatioistaan. Jokaisella kilpailijalla on kolme minuuttia aikaa. Tuomaristossa istuu oman alansa huippuasiantuntijoita, jotka edustavat tiedeyhteisöä, tutkimuslaitoksia ja liike-elämää.

Lisää aiheesta:

FWLab Turku: nykyajan ongelmat eivät ratkea yhden tieteenalan sisällä (11.8.2014)

Turun yliopistolla kaksi edustajaa Falling Walls Lab -tutkijakilpailun finaalissa Berliinissä (31.10.2014)

TS

Julkaistu 6.2.2015 15:00 ,  Päivitetty 6.2.2015 16:20