Finland Universityn yhteistyö Thaimaan kanssa syvenee
​Finland University on tehnyt jo aiemmin yhteistyötä Kaakkois-Aasiassa Thaimaan lisäksi Vietnamin ja Indonesian opetusviranomaisten ja johtavien paikallisten yliopistojen kanssa. Thaimaan opetusministeriön kuuden hengen delegaatiota Suomessa johtaa kansliapäällikkö Kamol Rodklai.

– Yhteistyö Kaakois-Aasian maiden kanssa on kehittynyt hyvään suuntaan ja tähtäämme koulutusviennin veturiksi Suomessa. Yliopistojen välinen yhteistyö ja monipuolisuus ovat vahvuuksiamme, Finland Universityn toimitusjohtaja Pekka Saavalainen kertoo.

Thaimaalaiset vieraat tutustuvat suomalaiseen koulujärjestelmään ja opettajankoulutukseen sekä tapaavat opetus- ja kulttuuriministeriön ja Finland Universityn edustajia yhteistyön syventämiseksi. Ohjelmaan kuuluvat lisäksi vierailut Rovaniemellä ja Turun yliopistossa.

Turussa aiheena on Thaimaan koulutusjärjestelmän uudistaminen, mistä keskusteluja johtaa professori Erno Lehtinen. Thaimaalaiset vierailevat Rovaniemellä maanantaina, Turussa käydään keskusteluja keskiviikkona ja torstaina.

Teksti: Finland University
Kuva: Pichaya V. (Zolashine)
 
Asiasana:
Tagit:
Julkaistu 3.5.2016 15:15 ,  Päivitetty 3.5.2016 15:16

20014 Turun yliopisto, Finland
Puhelinvaihde: 029 450 5000

Henkilöhaku

Seuraa meitä: 
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   LinkedIn
Opiskelu Tutkimus Palvelut ja yhteistyö Yliopisto Tiedekunnat ja yksiköt Ajankohtaista Lahjoita
© Turun yliopisto