Kiinanmyllyn uudisrakennukset vihittiin käyttöön
​Tilaisuudessa paljastettiin Kiinanmyllyn muurin laatta, joka kertoo vuokratulojen menevän tutkimuksen tukemiseen.

​Kiinanmyllyn vuokratulot käytetään Turun yliopistossa ja Turun yliopistollisessa keskussairaalassa tehtävän tutkimuksen tukemiseen. Vähä-Hämeenkadun puolella olevassa korkeammassa talossa on 145 vuokrahuoneistoa sekä lisäksi ravintolatila, toimistotila ja muutama pieni liikehuoneisto. Sisäpihan rakennus on Turun yliopiston käytössä, ja pääosa asunnoista vuokrataan vieraileville tutkijoille.

Turun yliopiston kuoron kvartetti esitti vihkiäisissä keväisiä lauluja. Ohjelmistossa oli muun muassa menevämpi versio suvivirrestä.

”Uskon, että rakennusten vuokratulot palvelevat meitä kaikkia ja saamme niistä hyötyä tulevaisuuden tutkimusta ja koulutusta ajatellen,” rehtori Kalervo Väänänen totesi puheenvuorossaan.

Teksti ja kuvat: Jenni Valta

Seuraa uutisia (RSS)