Nuori tutkija tai yrittäjä: tervetuloa Falling Walls Lab -innovaatiokisaan!

​Kansainvälisen Falling Walls Labin Suomen ainoa osakarsinta järjestetään 14. kesäkuuta Sibelius-museossa Turussa. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Turun yliopisto, Åbo Akademi ja Falling Walls Foundation. Karsinta pidetään tieteidenvälisen Aboagora-symposiumin yhteydessä.

Kilpailussa maisteri- ja tohtoriopiskelijat, nuoret tutkijat, yrittäjät ja asiantuntijat tieteen ja yhteiskunnan eri osa-alueilta esittelevät oman tutkimusideansa ja innovaationsa. Tapahtuman tarkoituksena on edistää keskustelua eri tieteenalojen ja yhteiskunnan välillä. Osallistujia toivotaan laajasti humanistisista tieteistä talouteen ja erilaisiin soveltaviin aloihin.

– Falling Walls Lab Turku tarjoaa osallistujille ainutlaatuisen mahdollisuuden paitsi oman innovaation esittelyyn, myös monialaiseen verkostoitumiseen ja kansainvälistymiseen. Kilpailussa on osattava tiivistää oma idea ja kertoa se yleistajuisesti kolmessa minuutissa. Uskon tämän kokemuksen olevan arvokas jokaiselle osanottajalle, tapahtuman koordinaattori Heli Rantala sanoo.

Lab-karsinnassa jokaisella osanottajalla on kolme minuuttia aikaa esitellä tutkimustaan, innovaatiotaan tai yritysideaansa yleisölle ja tuomaristolle. Esitykset pidetään englanniksi. Kilpailun tuomaristoon kuuluu oman alansa asiantuntijoita tiedeyhteisöstä, tutkimuslaitoksista ja liike-elämän parista. Turun karsintaan ovat tervetulleita osanottajat koko Suomen lisäksi myös muista Pohjoismaista ja Baltiasta.

Turun tapahtuma on yksi monista ympäri maailmaa järjestettävistä karsinnoista. Jokaisen karsinnan voittaja saa mahdollisuuden osallistua Lab-finaaliin, joka järjestetään marraskuussa Berliinissä muurin murtumisen vuosipäivänä.

Hakuaika Falling Walls Lab Turku -karsintaan on käynnissä 2.5.2016 saakka.

>> Hakemukset jätetään osoitteessa http://falling-walls.com/lab/apply    

>> Lisätietoa Turun karsinnasta löytyy osoitteesta http://aboagora.fi/falling-walls-lab/

 

JM 

Asiasana:
Tagit:
Julkaistu 15.3.2016 8:45 ,  Päivitetty 15.3.2016 9:09

20014 Turun yliopisto, Finland
Puhelinvaihde: 029 450 5000

Henkilöhaku

Seuraa meitä: 
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   LinkedIn
Opiskelu Tutkimus Palvelut ja yhteistyö Yliopisto Tiedekunnat ja yksiköt Ajankohtaista Lahjoita
© Turun yliopisto