Ehdota Phoenix-tiedepalkinnon saajaa 15.8. mennessä

Palkitun tai palkittujen tieteenalaa ei ole rajattu. Tiedepalkinto ei ole elämäntyöpalkinto, vaan sillä kannustetaan uutta luovaan tutkimukseen.

– Seuran satavuotisjuhlavuonna on tärkeä katsoa eteenpäin. Parhaiten kunnioitamme perinteitä vahvistamalla koulutuksen ja tieteen asemaa tulevaisuudessa. Toivon, että suuri tiedepalkinto Phoenix herättää keskustelua turkulaisen tutkimuksen asemasta, mutta auttaa tutkijoita myös konkreettisesti, seuran puheenjohtaja Riitta Monto toteaa.

Ehdotuksen voi jättää 15.8.2017 asti. Yliopistoseuran hallitus ja sen kutsumat asiantuntijat päättävät palkinnon saajan ehdotusten pohjalta. Palkinto jaetaan Yliopistoseuran satavuotisjuhlassa Turun Akatemiatalossa 3. marraskuuta.

>> Ehdota Phoenix-tiedepalkinnon saajaa

TK