#TurkuInnovoi-kampanjassa etsitään ideoita paremmasta Turusta

​#TurkuInnovoi on ideakampanja, jossa etsitään sosiaalisessa mediassa ja livetapahtumissa joukkoistamalla kehittämisideoita siitä, miten tehdään parempi Turku ja Varsinais-Suomi.

Ensimmäinen tapahtuma järjestetään 5.11. Tapahtuma on kaikille avoin, ja sen tavoitteena on tuoda yhteen ihmiset, joilla on ideoita, energiaa ja osaamista, sekä julkiset organisaatiot, yritykset ja muut tahot, joilla puolestaan on kiinnostavia kehittämishaasteita yhdessä ratkaistavaksi. Tapahtumaan halutaan innostaa mukaan erityisesti 40 000 turkulaisen korkeakouluopiskelijan iso, luova joukko.

Ideakampanjassa voi vastata valmiisiin kehittämishaasteisiin tai keksiä ja määritellä omat haasteensa sen mukaan, mitä alueella haluaisi muuttaa ja kehittää. Tarkemmat osallistumisohjeet julkaistaan osoitteessa turkuinnovoi.fi lähempänä marraskuun tapahtumaa.

Tapahtuman avulla halutaan saada Turun seutu ja Varsinais-Suomi esiin sosiaalisessa mediassa sekä herättää positiivista huomiota laajemmin myös alueen ulkopuolella. Kaikki tapahtumassa kehitettävät ideat merkitään sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #TurkuInnovoi.

Seuraa 5.11. käynnistyvää #TurkuInnovoi-kampanjaa osoitteissa

www.turkuinnovoi.fi
twitter.com/TurkuInnovoi
instagram.com/TurkuInnovoi
facebook.com/TurkuInnovoi

Turku on pohjoisen Itämeren paras ja innostavin kaupunki opiskelijoille. Turun kuudessa korkeakoulussa opiskelee noin 40 000 opiskelijaa – joka neljäs turkulainen on korkeakouluopiskelija tai korkeakoulun asiantuntija. Turussa on hyvä opiskella, työskennellä, yrittää ja asua myös valmistumisen jälkeen. Ready, Study, Go Turku (RSGT) -toimijat Turun kaupunki, Turun yliopisto, Åbo Akademi, Turun ammattikorkeakoulu, Humanistinen ammattikorkeakoulu, Diakonia-ammattikorkeakoulu, Yrkeshögskolan Novia, opiskelija- ja ylioppilaskunnat sekä elinkeinoelämän edustajat rakentavat yhdessä Turusta vieläkin parempaa kaupunkia.

TS

Julkaistu 1.10.2015 15:50 ,  Päivitetty 1.10.2015 16:01