Uusi koulutusvientisopimus johtamiskoulutusohjelmasta solmittu Singaporeen
​Singaporessa solmittiin 21.9.2018 uusi koulutusvientisopimus TSE exen ja Principals Academyn välillä. Kuvassa mukana Vesa Valkila, Anna Alasuutari, Ari Koski, Kristiina Heikkilä, Ulla Heinonen, Hannele Järvenpää, Pasi Kaskinen sekä Ezra NG.

​TSE exe ja Principals Academy tarjoavat yhteistyössä singaporelaisille NGO-toimijoille johtamiskoulutusohjelman, joka kehittää osallistujien ennakointitaitoja ja liiketoimintaosaamista.
 
Vajaan vuoden mittainen ohjelma on suunnattu kansalaisjärjestöille, ja se alkaa ensi vuoden keväällä. Ohjelma pitää sisällään koulutusjaksoja Singaporessa ja Suomessa. Ohjelma on osa TSE exen NGO Management EMBA -ohjelmaa. 

Syyskuussa solmittu sopimus on tärkeä päänavaus TSE exen koulutusvientitoiminnalle Aasiassa, sanoo TSE exen johtaja Ulla Heinonen
 
Principals Academy on tehnyt yhteistyötä Turun yliopiston kanssa jo vuodesta 2012. Keskinäinen MOU-sopimus uudistetaan nyt Finland Universityn toimesta ja samalla käynnistyy keskustelu laajemmasta koulutusvientiyhteistyöstä.  

TS

Asiasana:
Tagit:
Julkaistu 5.10.2018 9:55 ,  Päivitetty 5.10.2018 15:30

20014 Turun yliopisto, Finland
Puhelinvaihde: 029 450 5000

Henkilöhaku

Seuraa meitä: 
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   LinkedIn
Opiskelu Tutkimus Palvelut ja yhteistyö Yliopisto Tiedekunnat ja yksiköt Ajankohtaista Lahjoita
© Turun yliopisto