Muut hakuväylät

 

​Hakeminen kilpailumenestyksen perusteella 2017

Turun yliopistoon voi hakea tutkinnonsuoritusoikeutta joihinkin hakukohteisiin kilpailumenestyksen perusteella. Opiskeluoikeus voidaan myöntää ilman valintakoetta. Alinna mainittuihin hakukohteisiin haku tapahtuu erillisvalinnan kautta, eli hakeminen ei ole osa korkeakoulujen yhteishakua. Hakijan tulee siis täyttää näihin oma hakemuksensa, ja mikäli hän hakee myös korkeakoulujen yhteishaussa, siihen tulee täyttää eri hakemus.  Opinto-oikeus myönnetään sekä alempaan että ylempään korkeakoulututkintoon. 

Valintaperusteet vaihtelevat hakukohteittain. Tutustu ennen hakemista huolellisesti hakukohteen valintaperusteisiin ja tarkista oletko hakukelpoinen kyseiseltä väylältä.  Tiedot löytyvät Opintopolku.fi palvelusta kunkin hakukohteen kohdalta ja niihin pääset myös suoraan alla olevien Turun yliopiston hakukohdelinkkien kautta (linkit päivitetään myöhemmin).

Huomaa, että MAOL-kilpailumenestyksellä matematiikkaan, fysiikkaan, kemiaan tai tietotekniikkaan haku tapahtuu osana korkeakoulujen yhteishakua. Näiden hakukohteiden kohdalla hakija ilmoittaa yhteishaun hakulomakkeella, mikäli hän hakee opinto-oikeutta kilpailumenestyksen perusteella.

Hakuaika ja hakeminen

Hakuaika alkaa 15.3.2017 ja päättyy 5.4.2017 klo 15.00. Hakeminen tapahtuu sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa www.opintopolku.fi. Hakulomake löytyy Opintopolusta hakukohteen tietojen yhteydestä hakuaikana.

Hakemuksen liitteet

Hakijan tulee toimittaa hakemuksensa liitteenä oppilaitoksen oikeaksi todistama kopio kilpailumenestyksestä saadusta todistuksesta yliopistoon. Todistus on toimitettava Opiskelija- ja hakijapalveluihin viimeistään 20.4.2017 klo 15.00 mennessä.

 

Hakukohteet

MATEMAATTIS-LUONNONTIETEELLISEN TIEDEKUNNAN HAKUKOHTEET, HAKU KILPAILUMENESTYKSEN PERUSTEELLA

  • Haku MAOL-kilpailumenestyksen perusteella, biotekniikka
  • Haku MAOL-kilpailumenestyksen perusteella, tietotekniikka

TURUN KAUPPAKORKEAKOULUN HAKUKOHTEET, HAKU KILPAILUMENESTYKSEN PERUSTEELLA

  • Haku Talousguru-kilpailumenestyksen perusteella, kauppatieteet, Turku
  • Haku Talousguru-kilpailumenestyksen perusteella, kauppatieteet, Pori
Asiasana:
Tagit:

20014 Turun yliopisto, Finland
Puhelinvaihde: 029 450 5000

Henkilöhaku

Seuraa meitä: 
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   LinkedIn
Opiskelu Tutkimus Palvelut ja yhteistyö Yliopisto Tiedekunnat ja yksiköt Ajankohtaista Lahjoita
© Turun yliopisto