Hakeminen ja opiskelijavalinta

hteishaussa (tarkoitettu ylioppilaille ja heihin rinnastettaville hakijoille) haet sähköisesti osoitteessa www.opintopolku.fi

  • Opintopolusta löydät myös lisätietoa valintaperusteista sekä yliopistoon hakemisesta yleisesti.
  • Katso yliopistomme koulutustarjonta, sieltä voit etsiä itseäsi kiinnostavia oppiaineita.

Jos sinulla on jo opintoja esimerkiksi avoimesta yliopistosta tai toisesta korkeakoulusta, voit hakea opiskelemaan erillishaussa avoimen yliopiston tai siirtohaun väylässä. Valintaperusteet vaihtelevat tiedekunnittain, joten tarkista haluamasi oppiaineen tiedot valintaperusteista.

Turun yliopisto tarjoaa erilaisia maisteriohjelmia kandidaatti- tai AMK-tutkinnon suorittaneille. Kansainväliset maisteriohjelmat ovat avoinna myös suomalaisille hakijoille, ja ne ovatkin hieno mahdollisuus kansainvälistyä opintojen ohessa. Maisterin tutkinnon jälkeen voit hakea myös jatko-opiskelijaksi, tavoitteenasi tohtorin tutkinto.

Jos haluat opiskella yksittäisiä opintojaksoja tai -kokonaisuuksia, tutustu avoimeen yliopisto-opetukseen ja erillisopintoihin.


Mikäli sinua askarruttaa jokin hakemiseen liittyvä asia, käy läpi usein kysytyt kysymykset tai ota yhteyttä opiskelija- ja hakijapalveluihin (02 333 7676 tai hakijapalvelut[at]utu.fi).

 

Asiasana:
Tagit:

20014 Turun yliopisto, Finland
Puhelinvaihde: 029 450 5000

Henkilöhaku

Seuraa meitä: 
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   LinkedIn
Opiskelu Tutkimus Palvelut ja yhteistyö Yliopisto Tiedekunnat ja yksiköt Ajankohtaista Lahjoita
© Turun yliopisto