Oman valintakoevastauksen tilaaminen

Miten toimin?

1. Päätä, haluatko kopion vastauksestasi

  • katsottavaksi yliopistolla, maksuton
  • noudettavaksi yliopistolta, maksu 10 €
  • kotiin postitse, maksu 10 € (1. lk kirjelähetys)

2. Lue alla olevat ohjeet aikataulusta ja poikkeuksista.

3. Tilaa valintakoe lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hakijapalvelut@utu.fi. Kerro viestissä nimesi, syntymäaikasi ja koe, jonka vastaukset haluat. Kerro myös, millä yllämainituista tavoista haluat kopion toimitettavaksi sekä kotiosoitteesi, mikäli se on tarpeen.

4. Maksa tilaus tarvittaessa UTUShopissa.

5. Tule yliopistolle lukemaan/noutamaan vastauksesi (muista ottaa henkilöllisyystodistus mukaan!) tai odota postitettua kirjettä.

Mikäli et pääse itse noutamaan kopiota, se voidaan luovuttaa valtakirjaa vastaan myös toiselle henkilölle. Valtakirjaan on kirjattava valtuuttajan ja valtuutetun nimi ja henkilötunnus, muuten muodoltaan se voi olla vapaamuotoinen.

Aikataulu

  • Arkipäivisin jätetyt tilaukset postitetaan viikon kuluessa. Mikäli pyydät vastauksesi katsottavaksi tai noudat sen, sinulle ilmoitetaan sähköpostilla milloin voit tulla noutamaan tai katsomaan vastaustasi. rkipäivisin jätetyt tilaukset postitetaan viikon kuluessa. Mikäli pyydät vastauksesi katsottavaksi tai noudat sen, sinulle ilmoitetaan sähköpostilla milloin voit tulla noutamaan tai katsomaan vastaustasi.

Ota huomioon seuraavat poikkeukset

Oikeustiede:
Mikäli olet hakenut Itä-Suomen yliopiston oikeustieteeseen ja olet asettanut sen prioriteettijärjestyksessä korkeammalle kuin Turun, pyydä vastauksesi Itä-Suomen yliopistosta.
Biologia ja tietojenkäsittelytiede:
Valintakoevastaus pyydetään siitä yliopistosta jossa on osallistunut valintakokeeseen. Turun yliopistossa biologian tai tietojenkäsittelytieteen valintakokeen tehneet voivat tilata vastauksensa tällä verkkosivulla olevan ohjeistuksen mukaisesti.
 
Biolääketiede:
Valintakoevastaus pyydetään siitä yliopistosta jossa on osallistunut valintakokeeseen. Turun yliopistossa biolääketieteen valintakokeen tehneet voivat tilata vastauksensa tällä verkkosivulla olevan ohjeistuksen mukaisesti. Itä-Suomen yliopistossa kokeen tehnyt toimii heidän ohjeidensa mukaan.
Logopedia:
Valintakoevastauksia on mahdollista tilata vain aineistoon perustuvista kysymyksistä. Oma valintakoevastaus on kuitenkin kokonaisuudessaan nähtävissä paikan päällä Hakijapalveluissa.
 
Psykologia:
Valintakoevastaus pyydetään Helsingin yliopistosta.
 
Sosiaalityö:  Turun yliopistossa sosiaalityön valintakokeen tehneet voivat tilata vastauksensa tällä verkkosivulla olevan ohjeistuksen mukaisesti. Muiden valintakoeyhteistyöyliopistojen osalta aikataulut, yhteystiedot ja yliopistokohtaiset menettelyohjeet julkaistaan verkkosivulla yhteiskuntatieteet-yhteisvalinnat.fi.
 
Tietotekniikka ja biotekniikka (DIA-valinta):
Valintakoevastaukset pyydetään osoitteesta hakijapalvelut(at)aalto.fi
 
Humanistisen tiedekunnan valintakokeita ei voi tilata.
 
Kasvatustieteiden tiedekunta: Valintakoevastus pyydetään kasvatustieteiden tiedekunnasta eduopo(at)utu.fi.

Mallivastaukset/arvosteluperusteet

Mahdolliset valintakokeen mallivastaukset/arvosteluperusteet ovat nähtävissä ko. valintakokeesta vastaavan tiedekunnan www-sivuilla ja niitä ei lähetetä hakijoille. Julkaistut mallivastaukset löytyvät TÄLTÄ SIVULTA  kohdasta vanhat valintakokeet.
  

 

Asiasana:
Tagit:
 

 Opiskelija- ja hakijapalvelut

 

​S-posti: hakijapalvelut(at)utu.fi

Puh: 02 333 7676

Sijainti: Turun yliopiston päärakennus, pohjakerros (T1 kampuskartassa)

Aukioloajat
arkipäivisin klo 12.00-14.00

 

20014 Turun yliopisto, Finland
Puhelinvaihde: 029 450 5000

HenkilöhakuSeuraa meitä: 
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   LinkedIn
Opiskelu Tutkimus Palvelut ja yhteistyö Yliopisto Tiedekunnat ja yksiköt Ajankohtaista Lahjoita
© Turun yliopisto