Oman valintakoevastauksen tilaaminen

Miten toimin?

1. Päätä, haluatko kopion vastauksestasi

  • katsottavaksi yliopistolla, maksuton
  • postitettuna kotiin, maksu 10 €
  • skannattuna hakulomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, maksu 10 €

2. Lue alla olevat ohjeet aikataulusta ja poikkeuksista.

3. Tilaa valintakoe täyttämällä sähköinen tilauslomake.

4. Maksa tilaus tarvittaessa UTUShopissa.

5. Tule yliopistolle lukemaan vastauksesi (muista ottaa henkilöllisyystodistus mukaan!) tai odota postitettua kirjettä tai sähköpostia. Toimiston sijainnin ja aukioloajat näet tämän sivun oikeasta laidasta.

Aikataulu

  • Maanantaihin 3.7. klo 12 mennessä jätetyt koepyynnöt käsitellään parissa päivässä. Koevastaukset lähetetään ja niitä voi tulla katsomaan aikaisintaan keskiviikkona 5.7.
  • Tämän jälkeen käsittelyviive on päivän, ja klo 12:en mennessä tilatut vastaukset lähetetään ja niitä voi tulla katsomaan tilausta seuraavana päivänä.
  • HUOM! Mikäli olet saanut opiskelupaikan, mutta haluat siitä huolimatta kopion vastauksistasi, tilaathan sen vasta 10.7. alkaen. Näin vähennät heinäkuun alkupäivien ruuhkaa. Kiitos.

Ota huomioon seuraavat poikkeukset

Biologia
Valintakokeen tilaus Jyväskylän yliopistosta
 
Biolääketiede:
Valintakoevastaus pyydetään siitä yliopistosta jossa on osallistunut valintakokeeseen. Turun yliopistossa biolääketieteen valintakokeen tehneet voivat tilata vastauksensa tällä verkkosivulla olevan ohjeistuksen mukaisesti. Itä-Suomen yliopistossa kokeen tehnyt toimii heidän ohjeidensa mukaan.

Humanistisen tiedekunnan valintakokeita ei voi tilata, mutta kokeista voi kysellä suoraan oppiaineista tiettyinä aikoina.
 
Kasvatustieteiden tiedekunta:
Valintakoevastus pyydetään kasvatustieteiden tiedekunnasta eduopo(at)utu.fi.

Oikeustiede:
- Itä-Suomen yliopiston oikeustieteellisen koulutuksen korkeimmalle sijalle laittaneet: ota yhteys Itä-Suomen yliopistoon ajalla 30.6.–14.7. klo 10–14, koevastaukset(at)uef.fi, p. 029 445 8990. Käyntiosoite: Yliopistokatu 2, Joensuu (Aurora). Kopioitavista/skannattavista koevastauksista Itä-Suomen yliopisto laskuttaa 20€/hakija.
- Mikäli olet priorisoinut Lapin yliopiston oikeustieteellisen koulutuksen korkeimmalle sijalle, omia valintakoevastauksia voi pyytää ajalla 30.6.–14.7. klo 9–14., p. 040- 485 6583
 
Psykologia:
Valintakoevastaus pyydetään Helsingin yliopistosta.
 
Sosiaalityö:  Turun yliopistossa sosiaalityön valintakokeen tehneet voivat tilata vastauksensa tällä verkkosivulla olevan ohjeistuksen mukaisesti. Muiden valintakoeyhteistyöyliopistojen osalta aikataulut, yhteystiedot ja yliopistokohtaiset menettelyohjeet julkaistaan Tampereen yliopiston verkkosivulla.
 
Tietojenkäsittelytiede:
Valintakoevastaus pyydetään siitä yliopistosta jossa on osallistunut valintakokeeseen. Turun yliopistossa valintakokeen tehneet voivat tilata vastauksensa tällä verkkosivulla olevan ohjeistuksen mukaisesti.
 
Tietotekniikka ja biotekniikka (DIA-valinta):
Valintakoevastaukset pyydetään Aalto-yliopistosta
 
 

Mallivastaukset/arvosteluperusteet

Mahdolliset valintakokeen mallivastaukset/arvosteluperusteet ovat nähtävissä ko. valintakokeesta vastaavan tiedekunnan www-sivuilla ja niitä ei lähetetä hakijoille. Julkaistut mallivastaukset löytyvät TÄLTÄ SIVULTA  kohdasta vanhat valintakokeet.
  

 

Asiasana:
Tagit:
 

 Opiskelija- ja hakijapalvelut

 

​S-posti: hakijapalvelut(at)utu.fi

Puh: 02 333 7676

Sijainti: Turun yliopiston päärakennus, pohjakerros (T1 kampuskartassa)

Aukioloajat
arkipäivisin klo 12.00-14.00

 

20014 Turun yliopisto, Finland
Puhelinvaihde: 029 450 5000

HenkilöhakuSeuraa meitä: 
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   LinkedIn
Opiskelu Tutkimus Palvelut ja yhteistyö Yliopisto Tiedekunnat ja yksiköt Ajankohtaista Lahjoita
© Turun yliopisto