Lukuvuosi-ilmoittautuminen 2018-2019

Tutkinto-opiskelijoiden lukuvuosi-ilmoittautuminen​​

Ilmoittautumisaika on 1.6.-31.8.2018

Turun yliopiston ilmoittautumisaika lukuvuodelle 2018-2019 alkaa perjantaina 1. päivänä kesäkuuta ja päättyy perjantaina 31. päivänä elokuuta 2018. Kaikkien perus- tai jatkotutkintoa suorittavien opiskelijoiden tulee ilmoittautua yliopistoon läsnä- tai poissaolevaksi.

Lukuvuosimaksuvelvollisuus

Lukuvuosimaksuvelvollisten opiskelijoiden tulee maksaa lukuvuosimaksu ennen ilmoittautumista yliopistoon. Lukuvuosi-ilmoittautuminen voidaan perua, jos lukuvuosimaksua ei ole maksettu määräaikaan mennessä.

Yhteis- ja kaksoistutkinto

Yhteis- tai kaksoistutkintoa suorittavat merkitään läsnäoleviksi lukuvuosittain automaattisesti. Nämä opiskelijat maksavat ylioppilaskunnan jäsenmaksun ja YTHS-maksun vain niiltä lukukausilta, jolloin opinnot ovat Turussa.

Kevätlukukaudeksi 2019 ilmoittautuminen

Vain kevätlukukaudeksi 2019 ilmoittautuvien opiskelijoiden ilmoittautmisaika alkaa 1. päivänä joulukuuta 2018 ja päättyy 15. päivänä tammikuuta 2019.

Kevään ilmoittautumisaika koskee vain opiskelijoita, jotka ovat ensin ilmoittautuneet pelkästään syyslukukaudeksi 2018 opintoajan rajauksen tai muun syyn vuoksi ja ilmoittautuvat erikseen kevätlukukaudeksi 2019.

Ilmoittautumisajan laiminlyöminen

Tutkinto-opiskelijan, joka ei ilmoittaudu edellä mainitun ajan kuluessa läsnä- tai poissaolevaksi, on haettava yliopistopalveluilta kirjallisesti oikeutta päästä uudelleen opiskelijaksi. Uudelleen kirjoittautumisesta peritään valtioneuvoston asetuksessa 1082/2009, 4§:ssä määrätty 35 euron suuruinen maksu.

 


Muiden kuin tutkinto-opiskelijoiden ilmoittautuminen lukuvuonna 2018-2019

Mikäli opiskelijalla on voimassaolevan perus- tai jatkotutkinnon suoritusoikeuden lisäksi muu opiskeluoikeus, hän ilmoittautuu lukuvuosittain yliopistoon perus- tai jatkotutkinto-opiskelijoiden ilmoittautumiskäytäntöjen mukaisesti.

Tutkinnon täydentäminen

Tutkinnon täydentäjäksi ensimmäistä kertaa ilmoittautuvien tulee ottaa yhteyttä opiskelijakeskus Discoon, jossa ilmoittautuminen tallennetaan. Tämän jälkeen ilmoittautuminen merkitään lukuvuosittain automaattisesti tutkinnon täydennyksen voimassaoloajan. 

Määräaikaiset ja muut opinto-oikeudet

Muiden opiskelijoiden osalta ilmoittautuminen merkitään automaattisesti määräaikaisen opinto-oikeuden keston ajaksi (ml. erikoistumiskoulutus ERKO ja psykoterpaeuttikoulutus) tai jos opinto-oikeuden määräaikaa ei ole määritelty, opiskelijakeskus Discon ko. tiedekunnan kanssa sopimaksi ajaksi (ks. tutkintoon johtamattoman koulutuksen ilmoittautumisohje.

 


Muutoksia ilmoittautumismenettelyyn lukuvuodesta 2018-2019 alkaen

Lukuvuodesta 2018-2019 alkaen henkilökohtaisesti yliopistoon ilmoittautuvat vain ne opiskelijat, joilla on perustutkinnon tai tieteellisen jatkotutkinnon suoritusoikeus, sekä ensimmäistä kertaa tutkinnon täydentäjäksi ilmoittautuvat. 

  • Opiskelijat, joilta edellytetään ilmoittautumista, saavat ilmoittautumisohjeet utu-sähköpostiinsa kesäkuun alussa.
  • Opiskelijat, joille läsnäoloilmoittautuminen on merkitty automaattisesti, saavat tiedon siitä utu-sähköpostiinsa kesäkuun alussa ilmoittautumisen merkitsemisen jälkeen.
Asiasana:
Tagit:

20014 Turun yliopisto, Finland
Puhelinvaihde: 029 450 5000

Henkilöhaku

Seuraa meitä: 
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   LinkedIn
Opiskelu Tutkimus Palvelut ja yhteistyö Yliopisto Tiedekunnat ja yksiköt Ajankohtaista Lahjoita
© Turun yliopisto