Kirjoilla myös toisessa yliopistossa

Voit hakea takaisin YTHS-osuutta​

Jos olet kirjoilla läsnäolevana perustutkinto-opiskelijana kahdessa suomalaisessa yliopistossa, maksa koko jäsenmaksu kumpaankin yliopistoon ja hae sitten YTHS-osuuden palautusta siitä yliopistosta, johon olet maksanut jälkimmäisen maksun.

Jos jälkimmäinen on maksettu Turun yliopistoon:

  • Toimita opiskelija- ja hakijapalveluihin maksutositteet molemmista jäsenmaksuista
  • Saat lomakkeen maksunpalautusta varten. Tosite toimitetaan Turun yliopiston ylioppilaskunnalle, TYYlle.
  • Palautusta on haettava TYYltä syyslukukauden tai koko lukuvuoden osalta 30.9. mennessä ja pelkän kevätlukukauden osalta 15.2. mennessä. Jos em. päivät osuvat viikonlopulle, niin seuraavaan maanantaihin mennessä.

Uudenperustutkinnon opiskeluoikeuden saaneen ilmoittautuminen Oilissa

  • Opiskelija, joka on saanut uuden perustutkinto-oikeuden lukuvuodesta 2015-2016 alkaen ilmoittautuu yliopistoon Opintopolun Oili-palvelussa.
  • Jos opiskelija on jo ehtinyt ilmoittautumaan Turun yliopistoon läsnäolevaksi perustuktinto-opiskelijaksi samalle lukuvuodelle, Oili-palvelu vähentää ylioppilaskunnan jäsenmaksuosuuden ja ilmoittautumisen voi tehdä ilman maksuja. Maksun periaatteissa on tarkastuksia, jos maksu kuitenkin peritään Oili-palvelussa, saa jälkimmäisen osuuden haettua TYYltä takaisin kuten yllä on kerrottu.

Jäsenmaksuvapautus TY:n ja ÅA:n välillä

  • Turun yliopiston ja Åbo Akademin välillä ollut jäsenmaksuvapautus koko maksusta on poistunut 1.1.2012. Opiskelijat, jotka ovat  ilmoittautuneet perustutkinto-opiskelijoiksi molempiin yliopistoihin noudattavat samaa ohjetta kuin muihin suomalaisiin yliopistohin ilmoittautuneet.
Asiasana:
Tagit:

20014 Turun yliopisto, Finland
Puhelinvaihde: 029 450 5000

HenkilöhakuSeuraa meitä: 
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   LinkedIn
Opiskelu Tutkimus Palvelut ja yhteistyö Yliopisto Tiedekunnat ja yksiköt Ajankohtaista Lahjoita
© Turun yliopisto