Opetushallituksen Koski-palvelu

Koski-palvelusta yleisesti

​Koski kerää yhteen tiedot kunkin oppijan koulutuksesta yksittäisestä opintosuorituksesta suoritettuihin tutkintoihin asti. Palvelu sisältää myös tiedot opinto-oikeuksista sekä suoritettujen tutkintojen keskeisistä sisällöistä ja osaamisvaatimuksista. Tiedot ovat Koski-palvelussa turvallisesti tallessa ja kansalaiset voivat selata omia tietojaan.

Koski-palvelussa pystytään näyttämään seuraavat tiedot: vuoden 2018 tammikuun jälkeen kirjatut peruskoulun, lukion ja ammattikoulun suoritukset ja opiskeluoikeudet; vuoden 1990 jälkeen suoritetut ylioppilastutkinnot; korkeakoulutuksen suoritukset ja opiskeluoikeudet ovat näkyvissä pääsääntöisesti vuodesta 1995 eteenpäin (mutta tässä voi olla korkeakoulukohtaisia poikkeuksia).
 

Koski-palvelun tiedot Turun yliopiston opinnoista 

Turun yliopistossa suoritetut tutkinnot näkyvät kattavasti vuodesta 1971 lukien, kauppakorkeakoulun osalta vuodesta 1985 lukien. Tutkinnon ja opiskeluoikeuden tiedot näytetään Koski-palvelussa valtakunnallista koulutusluokituskoodistoa käyttäen. Pääaine, koulutusohjelma tai esimerkiksi maisteriohjelma ei näy samalla tarkkuudella, kuin mitä se on yliopiston omassa opintotietojärjestelmässä.

Turun yliopiston tutkinto- ja erillisopiskelijoiden opintosuoritukset ovat nähtävillä Koski-palvelussa kattavasti vuodesta 1995 lukien. Aiemmatkin suoritukset näkyvät pääsääntöisesti vuoden 1985 opinnoista lukien. Koski-palvelussa näkyvät kaikki samat tutkinto- ja erillisopintojen opintosuoritukset kuin Turun yliopiston omassa opintotietojärjestelmässä. 
 
Turun yliopiston avoimessa yliopistossa suoritetut opinnot ovat nähtävillä kattavasti vuodesta 2012 lukien. Sitä aiemmilta vuosilta opinnot eivät näy Koski-palvelussa täydellisinä riippuen henkilön muista opiskeluoikeuksista Turun yliopistossa. Osa Turun yliopiston avoimen yliopiston opinnoista näkyy vain Turun yliopiston omassa opintotietojärjestelmässä, näistä on saatavissa pyydettäessä erillinen opintosuoritusote. Tietojen kattava näkyminen Koski-palvelussa on tulossa muutaman vuoden sisällä työn alle uuden opintotietojärjestelmän myötä.
 

Näkyvätkö tietosi virheellisesti?

Mikäli tiedoistasi puuttuu Turun yliopiston tutkintotietoja, opintosuorituksia tai opiskeluoikeuksia, joiden kuuluisi ylläolevien tietojen perusteella näkyä Koski-palvelussa, voit ilmoittaa asiasta Turun yliopiston opiskelijakeskus Discoon disco@utu.fi.

Asiasana:
Tagit:
Opetushallituksen Koski-palvelu

20014 Turun yliopisto, Finland
Puhelinvaihde: 029 450 5000

Henkilöhaku

Seuraa meitä: 
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   LinkedIn
Opiskelu Tutkimus Palvelut ja yhteistyö Yliopisto Tiedekunnat ja yksiköt Ajankohtaista Lahjoita
© Turun yliopisto