Kansainvälisyys opinnoissa
Työnantajat arvostavat monipuolista kielitaitoa, valmiuksia liikkua maailmalla ja toimia osana monikulttuurista työyhteisöä tai tiimiä. Opintojesi aikana voit lähteä vaihto-opiskelemaan yhdeksi lukukaudeksi tai koko lukuvuodeksi, kerran tai jopa useammin. Myös lyhyempiä vaihtomahdollisuuksia on tarjolla. Voit myös kehittää työelämätaitojasi lähtemällä työharjoitteluun ulkomaille.

Kotikansainvälisyys kampuksella

Kansainvälistyminen onnistuu myös kotikampuksella. Kielitaitoa voi hankkia ja parantaa oman tiedekunnan tai kielikeskuksen kursseilla. Kielten opetusta on tarjolla aloittelijoiden kursseista aina oman tieteenalan erikoiskursseihin. Vaihto-opiskelijoille suunnattu englanninkielinen opetus on avointa myös yliopiston omille opiskelijoille. Jo kandidaattiopintojen aikana voit suorittaa oman oppiaineesi kursseja tai kokonaisen opintokokonaisuuden englannin kielellä. Pelkästään oikeustieteellisessä tiedekunnassa on tarjolla 36 englanninkielistä kurssia joka lukuvuosi.
 

Maisterin tutkinto englanniksi? 

Kandidaattivaiheen suorittaneille tarjoamme tällä hetkellä 19 englanninkielistä, 2-vuotista kansainvälistä maisteriohjelmaa (Master’s Degree Programmes). Mikäli kansainvälinen toiminta ja tulevaisuus kiinnostavat enemmänkin, voit halutessasi hakeutua myös kansainvälisten opiskelijoiden tuutoriksi eli tukihenkilöksi tai osallistua esimerkiksi Turun yliopiston ylioppilaskunnan TYY:n monipuoliseen kansainväliseen toimintaan vapaa-ajallasi.
Asiasana:
Tagit:
 

 Lue lisää

 

20014 Turun yliopisto, Finland
Puhelinvaihde: 029 450 5000

Henkilöhaku

Seuraa meitä: 
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   LinkedIn
Opiskelu Tutkimus Palvelut ja yhteistyö Yliopisto Tiedekunnat ja yksiköt Ajankohtaista Lahjoita
© Turun yliopisto