Ystävällisiä ihmisiä ja pelottava talvi

​Turun yliopistoon vaihto-opiskelijaksi saapunut hongkongilainen Jeffrey Wong kertoo tavanneensa Suomessa avuliaita ja mukavia ihmisiä. Jeffrey oli asettanut tavoitteet vaihtariajalleen jo hyvissä ajoin.

- Olen ihmetellyt, miten kaikki toimii niin hyvin suomalaisessa yhteiskunnassa. Aion suunnata takaisin kotiin uusia ideoita ja kehitysehdotuksia mukanani, Jeffrey suunnittelee.

Espanjalainen kansantaloustieteen opiskelija Sara de la Rosa sekä taloutta ja hallintoa opiskeleva Shoko Wakabayashi Japanista saivat tilaisuuden pyöräillä ympäri Turkua jo pian Suomeen saapumisensa jälkeen. Molemmat vaikuttuivat jokirannan kauneudesta.

Tytöt odottavat innolla tilaisuutta tutustua suomalaiseen kulttuuriin ja parantaa kielitaitojaan. Yhdestä asiasta he eivät kuitenkaan ole kovin innostuneita.

- Olen vähän huolissani talvesta. Kaikki ehdottavat jo nyt, että pitäisi alkaa varautua sen varalle. Miten kylmä oikein voi tulla?, Shoko ihmettelee.

Asiasana:
Tagit:

 

" Aiomme matkustella ympäri Suomea ja odotamme myös pääsevämme parantamaan kielitaitojamme. Olemme jo oppineet muutamia sanoja suomeksi – tervetuloa, kiitos, moikka!
 

 INFO

 

​- Turun yliopiston kansainväliset palvelut järjestää vuosittain orientaatiokurssin uusille vaihto-opiskelijoille. Kurssin tarkoituksena on auttaa opiskelijoita ottamaan vaihtariajastaan mahdollisimman paljon irti.

- Orientaatio kulminoituu tervetuliaistapahtumaan, jossa vaihto-opiskelijoiden tarvitsema tieto on helposti saatavilla yhdestä paikasta.

- Tapahtuman tavoitteena on integroida ulkomaalaiset opiskelijat osaksi yliopistoyhteisöä ja tarjota heille innostava alku suomalaisessa yliopistossa.

 

 Lue lisää

 

20014 Turun yliopisto, Finland
Puhelinvaihde: 029 450 5000

Henkilöhaku

Seuraa meitä: 
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   LinkedIn
Opiskelu Tutkimus Palvelut ja yhteistyö Yliopisto Tiedekunnat ja yksiköt Ajankohtaista Lahjoita
© Turun yliopisto