Yliopistoliikunta
​Turun yliopiston kuntosalilta löytyy myös isompia painoja kuin kuvassa näkyvät.

Yliopistoliikunta tarjoaa

Ryhmäliikunta: Liikuntamaksun maksaneille on tarjolla ohjattuja tunteja aina aloittelijoille sopivista tunneista tanssillisiiin koreografisiin ja koviin lihaskuntotunteihin.

Kuntosali: Turun yliopiston kuntosali on käytössä liikuntamaksua vastaan.

Kurssit: Pientä lisämaksua vastaan on mahdollisuus osallistua muun muassa: tennis-, pilates-, kendo-, laskettelu-, kuntonyrkkeily- ja paritanssikursseille. Juoksukoulu on liikuttanut Turun yliopistolla jo vuodesta 2003 asti.

Joukkueet: Yliopistolla harrastetaan monella eri sarjatasolla montaa eri lajia: salibandya, jalkapalloa, jääkiekkoa, lentopalloa, koripalloa, suunnistusta, soutua, ultimatea, pesäpalloa, tanssia, kendoa ja purjehdusta. 

Sammonmalja: Ympäri vuoden kisaillaan perinteisestä Sammonmaljan mestaruudesta muun muassa sählyn, jalkapallon ja lentopallon parissa.

Avoimet palloiluvuorot: Niin opiskelijoille kuin henkilökunnallekin on olemassa avoimia palloiluvuoroja, jonne kaikki ovat tervetulleita.

Liikuntatilavaraukset: Yliopistolta on mahdollisuus varata opiskelijaystävälliseen hintaan pelivuoroja yksittäisistä sulkapallovuoroista koko kauden kattaviin oman joukkueen treenivuoroihin.

Liikuntaneuvonta: Jos liikunnan kipinä on olemassa, mutta se ei ole vielä syttynyt liekkeihin. Henkilökohtaisilla tapaamisilla liikuntasuunnittelijat auttavat löytämään uuden liikunnallisen elämän.

Liikuntavälinevaraukset: Liikuntasuunnittelijoilta saa varattua erilaisia pelivälineitä omien peliporukoiden peleihin ja harrastuksiin.

 

Yhteystiedot:

liikunta(at)utu.fi

Yliopistoliikunnan liikuntasuunnittelijat:
Teija Hakala p. 02 3336495 tai 040 4802788
Petri Kuokkanen p. 02 3335946 tai 040 1878564

Aikataulut, maksut sekä kurssi-ja paikkavaraukset löytyvät yliopistoliikunnan intranet- sivuilta!

 

 

Keywords:
Tags:

20014 Turun yliopisto, Finland
Puhelinvaihde: 02 333 51

HenkilöhakuSeuraa meitä: 
   
Opiskelu Tutkimus Palvelut ja yhteistyö Yliopisto Tiedekunnat ja yksiköt Ajankohtaista
© Turun yliopisto