Tietoa opinto-ohjaajille
   

Opo-sähköpostilistalle

Jos haluat tietoa Turun yliopiston ajankohtaisista opiskelijavalinta-asioista, tule mukaan  lukion opinto-ohjaajille tarkoitetulle sähköpostilistalle. Saat neljä kertaa lukuvuodessa ilmestyvän opotiedotteen sekä muita ajankohtaisia ilmoituksia suoraan omaan sähköpostiisi. Voit liittyä listalle lähettämällä yhteystietosi nettilomakkeella.​

Oppaat ja hakulomake

Turun yliopistoon haetaan korkeakoulujen yhteishaussa sähköisellä hakulomakkeella. Lisätietoa sivulla: www.opintopolku.fi.

Valintamateriaalia jaetaan tiedekunnissa sekä keskitetysti opiskelija-ja hakijapalveluista. Valintaoppaan voi tilata myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hakijapalvelut[a]utu.fi.

Oppaat ja erillisvalintojen hakulomakkeet löytyvät myös netistä. Varsinainen opiskelijavalinta tehdään tiedekunnissa. Tiedekuntien opinto-ohjaajiin ja opintopäälliköihin  voi ottaa yhteyttä opiskelijavalintaa ja yliopistoon hakemista koskevissa kysymyksissä.

Abiesittely

Turun yliopiston esittelyn avulla voit tutustua Turun yliopiston oppiaineisiin ja koulutuksiin tiedekunnittain. Voit ladata esityksen omalle tietokoneellesi ja esittää sen lukiossasi.

TY-esittely2015.pdfTurun yliopiston esittely

Lisätietoja

Opintoasiainsuunnittelija  Tuike Mäntylä
s-posti etunimi.sukunimi@utu.fi
Puh. (02) 333 6397
 
Opiskelija- ja hakijapalveluiden päällikkö Nea Särkikoski
s-posti etunimi.sukunimi@utu.fi
Puh. (02) 333 6074
Asiasana:
Tagit:

20014 Turun yliopisto, Finland
Puhelinvaihde: 029 450 5000

Henkilöhaku

Seuraa meitä: 
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   LinkedIn
Opiskelu Tutkimus Palvelut ja yhteistyö Yliopisto Tiedekunnat ja yksiköt Ajankohtaista Lahjoita
© Turun yliopisto