Opiskelijavalinnan tulokset


Opiskelijavalinnan tulokset yhteishaussa 2017

Näet yhteisvalinnan tuloksesi opintopolku.fi -osoitteessa Oma Opintopolku -palvelussa. Turun yliopisto ei julkaise valittujen nimiä erikseen www-sivuilla.

Mikäli olet varasijalla, näet varasijanumerosi Opintopolusta. Varasijanumerosi muuttuu automaattisesti kerran päivässä (aamulla), mikäli hakukohteeseen tulee peruutuksia.  Varasijalta hyväksyminen tapahtuu valintaperusteiden mukaisesti ja niissä otetaan huomioon myös ensikertalaisten hakijoiden kiintiöt. Varasijalta voi tulla hyväksytyksi aina 14.8. saakka.

Hyväksytty hakija saa sähköpostiviestin hyväksymisestä. Kaikille yhteishaun hakijoille lähetetään myös tuloskirje, josta selviävät hakijan hyväksymispisteet ja pisterajat 30.6.2017 tilanteen mukaisena. Kaikki hakijat saavat tuloskirjeen sähköpostilla. Mikäli et ole antanut hakulomakkeella lupaa sähköiseen tulosten ilmoittamiseen, saat kirjeen myös postissa.

Opiskelijaksi hyväksytyn tulee ottaa opiskelupaikka vastaan Opintopolussa ja ilmoittautua yliopistoon läsnä- tai poissaolevaksi opiskelijaksi. Poissaolevaksi voi ilmoittautua vain erityisestä syystä. Lisätietoa opiskelupaikan vastaanottamisesta ja sen eri vaihtoehdoista löydät täältä ilmoittautumisesta täältä.

Arvostellun valintakoevastauksen pyytäminen

Opiskelijavalinnan tulokset erillishauissa 2017

Erillishakujen opiskelijavalinnan tulokset ovat myös nähtävissä opintopolku.fi -osoitteessa Oma Opintopolku -palvelussa. Turun yliopisto ei julkaise valittujen nimiä erikseen www-sivuilla. Opiskelijavalinnan tuloksista ilmoitetaan joko sähköpostitse tai kirjeellä. Tuloksista ilmoitetaan viimeistään 30.6.2017.

Opiskelijaksi hyväksytyn tulee ottaa opiskelupaikka vastaan Opintopolussa ja ilmoittautua yliopistoon läsnä- tai poissaolevaksi opiskelijaksi. Poissaolevaksi voi ilmoittautua vain erityisestä syystä. Lisätietoa opiskelupaikan vastaanottamisesta ja sen eri vaihtoehdoista löydät täältä ilmoittautumisesta täältä.

Oikaisumenettely

Mikäli hakija on tyytymätön opiskelijavalinnan tulokseen, hän tai hänen valtuuttamansa henkilö voi osoittaa perustellun, kirjallisen oikaisupyynnön Turun yliopistolle 14 päivän kuluessa valinnan tuloksen julkistamisesta.
 

Oikaisupyyntö on yksilöitävä ja perusteltava. Sen tulee sisältää:

- henkilö- ja yhteystiedot,
- tiedekunta ja hakukohde, jonka valinnan tulosta oikaisupyyntö koskee,
- mitä valintakokeen tehtävää oikaisupyyntö koskee,
- vaatimuksen sisältö ja peruste, jolla muutosta haetaan. 

Oikaisupyyntöön on liitettävä asiakirjat, joihin oikaisua pyytävä haluaa vedota.
 
Lääketieteelliselle tiedekunnalle osoitetussa oikaisupyynnössä on lisäksi eriteltävä, missä kohdin on tapahtunut pistelaskuvirhe tai arvostelu ei ole perustunut lukion biologian, fysiikan tai kemian pakollisten ja syventävien kurssien ainesisältöihin ja/tai valintakokeen tehtävämonisteessa annettuihin lisätietoihin ja vastausohjeisiin.
 
Oikaisupyynnön määräaika päättyy 14.7.2017 klo 15.00. Myös postitse lähetettyjen oikaisupyyntöjen tulee olla tällöin perillä osoitteessa: Opiskelija- ja hakijapalvelut, 20014 Turun yliopisto.
 
Joidenkin Turun yliopiston hakukohteiden oikaisupyynnöt lähetetään alakohtaisista yhteisvalinnoista johtuen eri osoitteisiin, katso poikkeukset ja osoitteet tästä:

Päätöksen oikaisupyynnön ratkaisusta tekee oikaisun kohteena oleva tiedekunta.Asiasana:
Tagit:

20014 Turun yliopisto, Finland
Puhelinvaihde: 029 450 5000

HenkilöhakuSeuraa meitä: 
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   LinkedIn
Opiskelu Tutkimus Palvelut ja yhteistyö Yliopisto Tiedekunnat ja yksiköt Ajankohtaista Lahjoita
© Turun yliopisto