Tutkinnon täydennys
 
 
 

Turun yliopistossa on mahdollista täydentää ylempää korkeakoulututkintoa valmistumisen jälkeen seuraavien kolmen lukuvuoden ajan. Mikäli opiskeluoikeus on myönnetty pelkästään alempaan korkeakoulututkintoon, täydennysoikeus on myös kolme vuotta. Näitä opintoja kutsutaan täydennysopinnoiksi ja ne ovat maksuttomia, eikä niitä sisällytetä jo suorittamaasi tutkintoon. Täydennysopinnoista on syytä sopia yhdessä sen oppiaineen kanssa, jota aiot täydentää.
 
Kun tutkinnon suorittamisesta on kulunut yli kolme lukuvuotta, täydennysopintoja voi suorittaa vain erillisopintoina. Erillisinä suoritettavat opinnot ovat maksullisia.

Täydentäviä opintoja suorittavalla ei ole oikeutta liittyä ylioppilaskuntaan eikä hän siten ole oikeutettu ylioppilaskunnan tarjoamiin jäsenetuihin.

Ilmoittautuminen ensimmäistä kertaa tutkinnon täydentäjäksi

Ensimmäistä kertaa tutkinnon täydentäjäksi ilmoittaudutaan opintorekisteriin sähköpostitse osoitteeseen ilmoittautuminen [at] utu.fi. Koska kyseessä on uusi opiskeluoikeus, opiskelijalta ei peritä kirjoittautumismaksua.

Ilmoittautuminen seuraavina lukuvuosina

Kun ilmoittautuminen täydentäjäksi on merkitty, seuraaviksi lukuvuosiksi ilmoittaudutaan vanhojen opiskelijoiden ilmoittautumisohjeiden mukaisesti. Ilmoittautumisohjeet lähetetään kevätlukukaudella kirjoilla olevilla vuosittain toukokuussa. Ilmoittautumisajan jälkeen ilmoittautumisesta peritään erillinen kirjoittautumismaksu.
Asiasana:
Tagit:

20014 Turun yliopisto, Finland
Puhelinvaihde: 029 450 5000

Henkilöhaku

Seuraa meitä: 
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   LinkedIn
Opiskelu Tutkimus Palvelut ja yhteistyö Yliopisto Tiedekunnat ja yksiköt Ajankohtaista Lahjoita
© Turun yliopisto