Kerran yliopistolainen, aina yliopistolainen

Alumnit ovat osa yliopistoyhteisöä, vaikka toimivatkin pääasiassa sen ulkopuolella. Turun yliopiston kasvatit ovat asiantuntijoita ja vaikuttajia monenlaisissa yhteiskunnan rooleissa. Aktiivinen tuhansien osaajien alumniverkosto tarjoaa sekä jäsenilleen että yliopistolle tietoa, kontakteja, elämyksiä ja uusia ajatuksia.

Yliopistolle kasvattiemme osaaminen ja asiantuntemus ovat arvokkaita voimavaroja toimintamme kehittämiseksi sekä opiskelijoidemme tukemiseksi. Haluamme yhteistyössä alumniemme kanssa tarjota entistäkin parempaa koulutusta ja tehdä vielä menestyksekkäämpää tutkimusta.

Alumnitoimintaan osallistuminen perustuu vapaaehtoisuuteen. Toiminta on monimuotoista ja voit valita itsellesi kaikkein sopivimman tavan osallistua. Mentorina tuet valmistuvaa opiskelijaa, alumniyhdistyksessä verkostoidut oman alasi kollegojen kanssa, yliopiston alumnitilaisuuksissa tapaat eri alojen alumneja, sosiaalisessa mediassa olet mukana ajankohtaisessa keskustelussa.

Rekisteröitymällä alumniksi saat tietoa alumnitoiminnan eri muodoista ja pysyt ajantasalla kotiyliopistosi kuulumisista. Jäsenyys on maksuton. ​​​​​​​​​​

Asiasana: Viestintä;
Tagit:

 

 Turun yliopiston uutisia

 
Specified argument was out of the range of valid values. Parameter name: index
 
20014 Turun yliopisto, Finland
Puhelinvaihde: 029 450 5000

Henkilöhaku

Seuraa meitä: 
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   LinkedIn
Opiskelu Tutkimus Palvelut ja yhteistyö Yliopisto Tiedekunnat ja yksiköt Ajankohtaista Lahjoita
© Turun yliopisto