Huhtikuu 2014

Keväisiä alumniterveisiä!

Kesä tulee kohisten ja täällä suunnitellaan jo uusia kujeita ensi syksylle. Seuraa alumnitiedotetta ja liity myös Turun yliopiston alumnien omaan LinkedIn-ryhmään, niin pysyt kartalla. Ai mikä LinkedIn? Tule mukaan Kohtaamisia-hankkeen järjestämään koulutukseen. Jos sinulla on tiedotettavaa alumneille, niin LinkedInin kautta tavoitat kerralla puolitoista tuhatta henkilöä.

Alumnien urailta kokosi pari viikkoa sitten innokkaita tulevaisuuden työelämän pohtijoita yhteen. Tilaisuudessa oli mahdollisuus osallistua CV-klinikkaan ja kuulla urasuunnittelusta. Urailta onnistui niin hyvin, että vastaavia työelämään ja työnhakuun liittyviä tapahtumia järjestämme varmasti myös jatkossa.

Hauskaa vappua ja auringoista kevättä toivottaen

Outi
Outi Jääskeläinen
Alumnisuhteiden koordinaattori
Turun yliopiston viestintä
(02) 333 6227, 050 3276 756
etunimi.sukunimi@utu.fi

Oikeustieteellinen tiedekunta

Kasvatustieteellinen tiedekunta

Sat@oppi jarjestää erilaisia täydennyskoulutuksia.

Humanistinen tiedekunta

Historiasta ammattiin - työelämäpäivä historianopiskelijoille 13.5.2014 klo 12.00 alkaen. Tilaisuus päättyy Flooran-päivän piknikkiin. Alumneilla on samalla mahdollisuus tutustua laitoksen toimintaan ja tiloihin Sirkkalassa.

Syklin (historian laitoksen alumnien) kevätkokous pidetään Sirkkalan Aikalassa perjantaina 16.5. klo 18.30. Kokousasioiden jälkeen yhdistyksen jäsen Merja Isotalo kertoo kuvin ja sanoin matkastaan Pohjois-Koreassa.

Suomen kieltä opiskelleet ovat perustaneet oman alumniyhdistyksensä Fenniksin. Lisätietoa saat yhdistyksen nettisivuilta ja facebook-ryhmästä.

Turun kauppakorkeakoulu

Turun kauppakorkeakoulun uusi strategia vuosille 2014‒2020 painottaa innovaatioita, ennakointia ja vastuullisuutta.

Johtamiskoulutusta tarjolla
JOKO Turku on lukuvuoden mittainen johtamiskoulutusohjelma, jonka ytimessä ovat tulevaisuusosaaminen, liiketoiminnan johtaminen ja johtajana kehittyminen. Tervetuloa kuulemaan lisää JOKO-infossa Turun kauppakorkeakoululla ma 5.5.klo 14:30, ilmoittautumiset: tse-exe@utu.fi.
Tutustu myös TSE exen muuhun tarjontaan.

Uutisia yliopistolta

Ensimmäinen yliopistollinen luento jo alakouluikäisenä

Lisää uutisia löydät Turun yliopiston etusivulta.

Julkaistu 23.4.2014 13:25 ,  Päivitetty 17.6.2015 14:26

Lue yliopiston lehtiä