Huhtikuu 2015

Viestintäyksikkö
etunimi.sukunimi@utu.fi

Lääketieteellinen tiedekunta

Lääketieteellinen tiedekunta järjestää yliopiston tohtoripromootion yhteydessä kaikille avoimen tiedekunnan kunniatohtoreiden Studia generalia -tilaisuuden torstaina 28.5.2015 klo 10.00 alkaen Osmo Järvi -salissa Medisiinassa, Kiinamyllynkatu 10, Turku. Tiedekunta on kutsunut kunniatohtoreiksi yhdysvaltalaisen lastentautiopin professorin W. Allan Walkerin sekä italialaisen sisätautiopin professorin Ele Ferranninin, ja he pitävät tilaisuudessa luennon. Lisätiedot: Hallintosihteeri Heidi Mattila (etunimi.sukunimi@utu.fi, puh. 02 333 8438).

Turun yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan alumniyhdistyksen AMA:n kuluvan kevään ja vuoden ohjelma on julkaistu.

Oikeustieteellinen tiedekunta

Oikeustieteellisen tiedekunnan alumniyhdistys Senilex ry järjestää Networking Night -tilaisuuden, jossa teemana on Suomen Asianajajaliiton toiminta. Tilaisuus on torstaina 23.4.2015 klo 18-20 Helsingissä, Ravintola Teatterin yläkerran baarissa. Ilmoittaudu ja tule tapaamaan vanhoja opiskelukavereita sekä luomaan uusia kontakteja! Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet Senilexin sivuilta.

Kaikki alumnit, opiskelijat ja koko tiedekunnan väki ovat myös tervetulleita kisaamaan tiedekunnan, Senilex ry:n ja Lex ry:n yhdessä järjestämään leikkimieliseen liikuntatapahtumaan Calonia Running Challenge. Kisa järjestetään Helsinki City Runin yhteydessä lauantaina 16.5.2015.

Kasvatustieteiden tiedekunta

Sat@Oppi on Turun yliopiston opettajankoulutuslaitoksen Rauman yksikössä toimiva täydennyskoulutus- ja kehittämispalvelujen tuottaja. Lue viimeisimmästä tiedotteesta tulevista koulutuksista.

Kasvatustieteilijöiden alumniverkoston työhyvinvointi-ilta pidetään 6.5.2015 Helsingissä. Tule keskustelemaan työhyvinvoinnista Helsingin yliopiston Minerva-torille klo 16.30 eteenpäin. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Lisätietoa ja ilmoittautuminen.

DAAD-stipendiaatit

DAAD Alumni-tapaaminen entisille DAAD-stipendiaateille, Helsinki 7.-8.5.2015

Vuokrattavana kolme venepaikkaa Turun yliopiston henkilökunnalle ja alumneille

Turun Yliopistosäätiö vuokraa kesäksi 2015 kolme venepaikkaa suurlahjoittaja Koski Hämmärön mailta, Rymättylässä, Airiston välittömässä tuntumassa Hämmärsalmessa. Ota yhteyttä Turun Yliopistosäätiöön: kiinteistöassistentti Teija Niemi 02 333 8746 tai teija.k.niemi@utu.fi

Uutisia yliopistolta:

Lisää uutisia löydät Turun yliopiston etusivulta www.utu.fi!

Julkaistu 13.4.2015 15:50 ,  Päivitetty 17.6.2015 14:21

Lue lehtiämme!

​Turun yliopiston sidosryhmälehti Aurora.

​Turun kauppakorkeakoulun sidosryhmälehti Mercurius.