Syyskuu 2014

Värikästä alumnisyksyä!

Ilmoittautuminen ensi vuoden mentorointiohjelmaan on käynnissä.
Kaipaatko tuoreita näkökulmia omaan työhösi? Haluatko pysähtyä hetkeksi miettimään omaa uraasi? Tahdotko kehittää vuorovaikutustaitojasi tukemalla työelämään siirtyvää opiskelijaa? Tule mentoriksi jakamaan kokemustasi, osaamistasi ja verkostojasi valmistumassa olevalle opiskelijalle. Lisätietoja ja ilmoittautumislomakkeen löydät osoitteesta: www.utu.fi/mentorointi.

Olethan muistanut liittyä LinkedIn-sivustolla Turun yliopiston alumniryhmään. Kyseessä on kaikille alumneille avoin keskusteluryhmä, jossa ilmoitellaan alumneja kiinnostavista tapahtumista, mielenkiintoisista tiedeuutisista ja kotiyliopiston kuulumisista.

Outi Santavuori

Alumnisuhteiden koordinaattori
Turun yliopiston viestintä
02 333 6227, 050 3276 756
etunimi.sukunimi@utu.fi

Ajankohtaisia alumnitapahtumia

Alumnit kaupallistamisen sparraajiksi? -seminaari

Turun yliopiston innovaatiopalveluiden tavoitteena on vahvistaa yliopiston kaupallistamistoimintaa siten, että tutkimuksen potentiaali tulisi tehokkaammin yhteiskunnan käyttöön. Tule mukaan kuuntelemaan kansainvälisiä puhujia ja keskustelemaan asiasta muiden alumnien kanssa seminaariin 24.9.2014 klo 16.30 (vaatii etukäteisilmoittautumisen).

Oikeustieteellinen tiedekunta

The Faculty of Law and How to Rule the Economy -Research Project (Academy of Finland) have the pleasure of inviting you to the Turku Law School third Annual Lecture and/or the Seminar Ruling the EMU on Monday 15 September at 10 am in Calonia. Confirm your participation at the latest on 10 September.

Niin lähellä - niin kaukana -yleisöluentosarja alkaa 9.9.2014. Vapaa pääsy! Turun yliopiston avoimen yliopiston yleisöluentojen tavoitteena on avata suurelle yleisölle yliopistossa tehtävää ajankohtaista tutkimusta, haastaa ajattelemaan asioita moniulotteisesti ja kriittisesti sekä innostaa opiskelemaan kaikille avoimia yliopisto-opintoja.

TSE Exe: koulutustarjonta

JOKO42 Turku on liikkeenjohdon koulutusohjelma asiantuntija- ja johtotehtävissä oleville, jotka haluavat kehittyä johtajana ja kehittää organisaatiotaan.

Credit Management  Liiketoimintaosaamista luotonhallinnan tehtävissä työskenteleville.

Hankintojen johtaminen  Hankintojen johtamisen valmennusohjelma tarjoaa yritysten päättäjille ja erityisesti hankinnoista vastaaville tuoreinta tutkimukseen perustuvaa tietoa ja käytäntöön sovellettavia työkaluja yrityksen ulkoisten resurssien johtamiseen.

eMBA Turku The executive MBA Turku is for leaders, experts and entrepreneurs who want to develop themselves and their organizations.

Sat@oppi järjestää täydennyskoulutusta

Tutustu Turun yliopiston opettajankoulutuslaitoksen Rauman yksikössä toimivan täydennyskoulutus- ja kehittämispalvelujen tuottajan koulutuksiin.

Ryhdy ystäväksi ulkomaalaiselle opiskelijalle!

Turkulaisten korkeakoulujen järjestämä kansainvälinen ystävätoiminta jatkuu taas tänä syksynä. Haemme nyt ohjelmaan vieraista kulttuureista kiinnostuneita henkilöitä ja perheitä, jotka haluavat tutustuttaa ulkomaisia opiskelijoita suomalaiseen kulttuuriin ja elämäntapaan, ja jotka haluavat itsekin oppia muista kulttuureista. Syksyn hakuaika päättyy 15.9.2014.

Uutisia yliopistolta

Lisää uutisia löydät Turun yliopiston etusivulta!

Julkaistu 4.9.2014 11:50 ,  Päivitetty 16.6.2015 16:16

Lue yliopiston lehtiä!