Tule koehenkilöksi päätöksentekokokeeseen

​Voit ilmoittautua koehenkilöksi netissä, jolloin saat automaattisesti kutsun, kun kokeita järjestetään. Osallistuminen on aina vapaaehtoista, eli voit kunkin kokeen kutsun kohdalla päättää, osallistutko kokeeseen vai et.

Kokeissa tutkitaan ihmisten valintakäyttäytymistä. Kokeet eivät edellytä osallistujalta erityisiä tietoja tai taitoja. Osallistujien saamat palkkiot riippuvat heidän kokeessa tekemistään päätöksistä ja sattumasta. Osallistujat toimivat kokeissa anonyymeina eikä yksittäisen osallistujan valintoja voida yhdistää häneen, vaan päätökset analysoidaan ryhmä- ja jakaumatasolla.

Kokeet järjestetään PCRClabin omassa ATK-luokassa, joka sijaitsee PharmaCityssä, osoitteessa Itäinen Pitkäkatu 4. Seuraavat kokeet ovat viikolla 40 (2.-3.11.2017), mutta myös myöhemmin syyslukukaudella on odotettavissa koetilaisuuksia.

>> Ilmoittautumiset osoitteessa http://pcrclab.utu.fi/public/

Tietoa PCRClabista

PCRClab on Turun yliopiston kauppakorkeakoulun taloustieteen laitoksen ja valtio-opin oppiaineen hallinnoima kokeellisen yhteiskuntatutkimuksen laboratorio, jossa tehdään tietokoneavusteisesti erilaisia päätöksentekokokeita. Laboratorio on toiminut vuodesta 2008, ja toiminta-aikana pidettyihin kymmeniin koetilaisuuksiin on osallistuttu tuhansia kertoja; tällä hetkellä koehenkilötietokannassa on rekisteröityneenä liki 2000 henkilöä.

Asiasana:
Tagit:
Julkaistu 26.10.2017 15:20 ,  Päivitetty 26.10.2017 15:23

20014 Turun yliopisto, Finland
Puhelinvaihde: 029 450 5000

Henkilöhaku

Seuraa meitä: 
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   LinkedIn
Opiskelu Tutkimus Palvelut ja yhteistyö Yliopisto Tiedekunnat ja yksiköt Ajankohtaista Lahjoita
© Turun yliopisto