Mediapankki

>> Mediapankki

Markkinointikuvia käyttäessäsi noudatathan toiveitamme:
 • Kuvamme ovat tarkoitettu käytettäväksi Turussa/Suomessa tapahtuvan koulutuksen ja/tai tutkimuksen yleiseen markkinointiin/viestintään - tai nimenomaan Turun yliopistoon liittyvän tekstin/sisällön yhteydessä käytettäväksi.
 • Mikäli suunnittelet jonkun yksittäisen (henkilö)kuvan käyttöä tavallista näkyvämmässä paikassa tai suuressa koossa (julisteet, rollupit, lehtimainokset tms.), olethan erikseen yhteydessä viestintään.
 • Mikäli valikoimasta ei löydy sopivaa kuvaa, ota yhteyttä ja kerro meille, millaista kuvaa ja mihin tarkoitukseen etsit kuvitusta, niin voimme toimittaa lisää/vaihtoehtoisia kuvia.
 • Mainitsettehan esitteen tai julkaisun kuvaajatiedoissa tai mikäli sellaista ei ole, kuvaan upotettuna pienellä: "Kuva: Turun yliopisto/viestintä" tai kuvaajan nimi jos se on metatiedoissa

Yliopiston kuva-arkisto

Turun yliopiston kuva-arkisto on kokoelma yliopiston toimintaan liittyviä valokuvia. Aineistoon kuuluu kuvia yliopistollisista ja yliopistoon liittyvistä tapahtumista sekä dokumentointia yliopistonmäen ja sen ympäristön muutoksista 1920 -luvulta lähtien.

 Mediapankissa arkiston kuvat on jaoteltu kahteen osioon käyttöoikeuksien mukaan. Arkiston kuvia varten, jotka ovat tarkempien käyttöoikeuksien takana, tarvitset yliopiston tunnukset sisäänkirjautumiseen. Jos sinulla ei ole tunnuksia, ole yhteydessä mediabank@utu.fi.

Mediapankin käyttöehdot

Kuvien lataaminen mediapankista vaatii käyttöehtojen hyväksymisen. Kuvia voi käyttää maksutta ainoastaan seuraaviin tarkoituksiin: Turun yliopistossa tapahtuvan koulutuksen ja tutkimuksen markkinointiin, yliopiston toiminnasta viestintään tai opetus- ja tutkimustarkoituksiin. Muuhun käyttöön on erikseen pyydettävä lupa (mediabank@utu.fi).

 1. Kuvan käyttäjänä sinun tulee ladata kuva pankista itse tai tilata kuva tilauslomakkeella, hyväksyen samalla käyttöehdot. Siten sitoudut olemaan luovuttamatta kuvia tai niiden kopioita muille tahoille. Vastuullasi on ladattujen kuvatiedostojen hävittäminen.
 2. Mediapankki välittää kuvia yhteen käyttötarkoitukseen kerrallaan. Halutessasi käyttää kuvaa toiseen tarkoitukseen, on se ladattava tai tilattava uudelleen.
 3. Kuvien käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.
 4. Kuvien lähteeksi on mainittava kuvaajan tai kuvaamon nimi (mikäli tiedossa) ja Turun yliopisto tai tiedossa olevan arkiston nimi.
 5. Julkaistavia kuvia ei saa muunnella esim. digitaalisella kuvankäsittelyllä ilman erillistä sopimista kuvaajan ja arkiston kanssa. Kuvan muuntelusta on aina julkaisuissa erikseen mainittava.
 6. Turun yliopisto ei peri kuvien käytöstä käyttömaksua. Sen sijaan ladatessasi kuvan olet tietoinen kuvien tekijänoikeudellisista seikoista ja olet valmis maksamaan mahdolliset tekijänoikeuskorvaukset oikeuksien omistajalle. Näissä tapauksissa sinun tulee neuvotella itse kuvaajan tai oikeuksien haltijan kanssa. Turun yliopisto ei ole vastuussa käyttäjien mahdollisista käyttöehtoja ja tekijänoikeuksia koskevista väärinkäytöksistä.
 7. Huomioithan mediapankkia käyttäessäsi henkilötietolain rajoitukset, joiden tarkoituksena on suojata ihmisten yksityiselämää ja yksityisyyden turvaavia perusoikeuksia.
 8. Mikäli käytät kuvia julkaisussa, toivomme, että julkaisusta lähetetään arkistoon näytekappale.
 
 
Asiasana:
Tagit:

20014 Turun yliopisto, Finland
Puhelinvaihde: 029 450 5000

Henkilöhaku

Seuraa meitä: 
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   LinkedIn
Opiskelu Tutkimus Palvelut ja yhteistyö Yliopisto Tiedekunnat ja yksiköt Ajankohtaista Lahjoita
© Turun yliopisto