Yliopiston avajaiset 2017
Avajaisjuhlia vietetään yliopiston päärakennuksen aulassa.

Avajaiskarnevaalit aloittavat avajaispäivän

Avajaiskarnevaali yliopistonmäellä avaa avajaispäivän klo 12. Ohjelmassa on vuoden opettajan ja opintojakson palkitseminen, rehtorin tervehdys, musiikkia ym. ohjelmaa.

Infopisteissä  voi tutustua Turun yliopiston ylioppilaskunnan alayhdistyksiin, harrastusmahdollisuuksiin ja palveluihin kampuksella. Lisätietoa: avajaiskarnevaalit

Avajaisjuhlaa vietetään päärakennuksessa

Avajaisjuhla alkaa jumalanpalveluksella Turun tuomiokirkossa klo 15.15. Varsinaista avajaisjuhlaa vietetään sen jälkeen yliopiston päärakennuksen aulassa klo 16.15.

Ohjelmaan kuuluu puheita ja musiikkia. Rehtori pitää avajaisissa perinteisesti puheen, jossa hän linjaa tulevia lukuvuoden haasteita ja toiminnan painopisteitä.

Tilaisuus on tarkoitettu koko yliopistoyhteisölle sekä yliopiston ystäville ja yhteistyökumppaneille. Avajaisjuhlaan vaaditaan ilmoittautumista etukäteen, linkki ilmoittautumiseen yliopiston intrassa ja kutsukortissa.

Ohjelma:

Turun yliopiston ylioppilaskunnan tervehdys