Kansainvälinen yliopisto

​Kansainvälisyys on  yliopiston strategian läpileikkaava teema ja sillä on tärkeä rooli jokaisella yliopiston toiminta-alueella; opetuksessa, tutkimuksessa ja yhteiskunnallisessa vuorovaikutuksessa. Kansainvälinen vuorovaikutus tuo uutta tietoa, kiinnostavia näkökulmia, ja se edistää innovaatioiden syntymistä.

Turun yliopisto tekee maailmanlaajuista yhteistyötä lukuisten eri yliopistoverkostojen, ohjelmien ja projektien kautta. Olemme sekä osana vanhimpia ja arvostetuimpia yhteistyöverkostoja että luomassa aktiivisesti yhteistyötä uusille alueille.

Toteutamme koulutusvientiä keestävällä jaa lisäarvoa tuottavalla tavalla. Olemme mukana suomalaisten yliopistojen perustamassa koulutusvientiyhtiössä Finland University Oy:ssä ja Nordic Institute of Dental Health Oy:ssä.

Tärkeää kansainvälistä yhteistyötä tekevät myös yksittäiset yliopistoyhteisön jäsenet.  Useita tutkimushankkeita toteutetaan yhdessä ulkomaisten kumppanien kanssa ulkomaisella rahoituksella ja tutkimusartikkelit julkaistaan pääosin kansainvälisillä foorumeilla.

Kampusalueella voi tavata opiskelijoita, opettajia ja tutkijoita yli 100 eri maasta. Kansainvälisyys näkyy houkuttelevina englanninkielisiä tutkinto-ohjelmina ja tavoimme on sisällyttää kansainvälisyyttä tukevat osiot kaikiin tutkintoihin.

Kansainvälisyys näkyy myös työntekijöiden rekrytoinneissa. Yliopiston opiskelijoilla ja työntekijöillä on mahdollisuus lähteä vaihtoon ja hankkia kokemusta kansainvälisessä ympäristössä toimimisesta.

Yliopiston on sosiaalisesti vastuullinen toimija, joka korostaa maailmanlaajuista vastuuta. Uusi tieto on tarkoitettu edistämään kaikkien meidän hyvinvointiamme.

Lisätietoja kansainvälisestä yhteistyöstä

Kansainväliset palvelut 

Innovaatiopalvelut (koulutusvienti)

Asiasana:
Tagit:
 

 Suomalaista osaamista maailmalle

 

20014 Turun yliopisto, Finland
Puhelinvaihde: 029 450 5000

Henkilöhaku

Seuraa meitä: 
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   LinkedIn
Opiskelu Tutkimus Palvelut ja yhteistyö Yliopisto Tiedekunnat ja yksiköt Ajankohtaista Lahjoita
© Turun yliopisto