Suomeksi / Yliopisto / Tule meille töihin / Avoimet tehtävät Avoimet tehtävät: Luokanopettajana toimivan lehtorin ma. työsopimussuhteinen tehtävä

Pikakäynnistys

VersiohistoriaVersiohistoria

Otsikko / Headline

Luokanopettajana toimivan lehtorin ma. työsopimussuhteinen tehtävä

Aika jolle täytetään / Term of the position

11.8.2014 - 20.12.2014

Tehtävän kuvaus / Description of the position

​Kasvatustieteiden tiedekunta / Turun normaalikoulu:  

Luokanopettajana toimivan lehtorin määräaikainen työsopimussuhteinen tehtävä kaksikielisen opetuksen (englanti-suomi) linjalle

ajalle 11.8.2014 - 20.12.2014. 

Turun yliopiston Turun normaalikoulussa opiskelevat peruskoulun alaluokkalaiset, yläluokkalaiset, lukiolaiset ja opettajaharjoittelijat. Perusasteen painotuksia ovat esim. taide, musiikki, luonnontiede ja kielipainotteisuus. Lukiossa on suomenkielinen AB- ja  englanninkielinen IB-linja. Normaalikoulu huolehtii myös Turun kansainvälisen koulun opetuksesta. Yliopiston harjoittelukouluna annamme myös opettajien täydennyskoulutusta. Työhön kuuluu opettajakoulutuksen opetusharjoittelijoiden ohjaus.

Edellytämme luokanopettajan tutkinnon lisäksi hyvää opetustaitoa, tehtävän edellyttämää työkokemusta sekä kykyä opettaa englanniksi ja suomeksi. Toivomme hakijalta hyviä yhteistyötaitoja, kykyä toimia kansainvälisessä ja monikulttuurisessa ympäristössä, joustavaa asennetta työhön sekä halua työnsä jatkuvaan kehittämiseen. 

Tehtäväkohtainen palkkaus määräytyy yliopistojen harjoittelukoulujen palkkausjärjestelmän vaativuustasokartan tason 5 mukaisesti, jolloin tehtäväkohtainen palkanosa on 3149,20 euroa kuukaudessa. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Tehtävässä on kahden kuukauden koeaika.
Tehtävään valitun on ennen työn aloittamista esitettävä työnantajalle nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rikosrekisteriote.

Hakemukset osoitetaan kasvatustieteiden tiedekunnalle / Turun normaalikoulu.

Hakijoiden on liitettävä hakemukseensa ansioluettelo sekä muut asiakirjat, jotka voivat vaikuttaa tehtävän täyttämiseen. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Edellytetään akateemista portfoliota. Ks. linkki alalaidasta / An academic portfolio is required. See link below.

Ei / No

Lisätietoja antaa / Additional information from

johtava rehtori Veli-Matti Hakanen (puh. 040 5004 988 tai veli-matti.hakanen@utu.fi)

Haku päättyy / The application period ends on

6.6.2014 15:30

Muuta / Other things

 

Hakemukset lähetetään osoitteeseen / The applications are sent to

Hakemusasiakirjat pyydämme lähettämään ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen veli-matti.hakanen@utu.fi tai postitse osoitteeseen Turun normaalikoulu, Annikanpolku 9, 20610 Turku.

Liitteet

Versio: 1.0
Katja Kontu loi tämän 22.5.2014 14:07
Viimeisin muokkaaja: Katja Kontu 22.5.2014 14:07

20014 Turun yliopisto, Finland
Puhelinvaihde: 029 450 5000

Henkilöhaku

Seuraa meitä: 
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   LinkedIn
Opiskelu Tutkimus Palvelut ja yhteistyö Yliopisto Tiedekunnat ja yksiköt Ajankohtaista Lahjoita
© Turun yliopisto