Suomeksi / Yliopisto / Tule meille töihin / Avoimet tehtävät Avoimet tehtävät: Kolme sosiaalityön ma. yliopisto-opettajan tehtävää

Pikakäynnistys

VersiohistoriaVersiohistoria

Otsikko / Headline

Kolme sosiaalityön ma. yliopisto-opettajan tehtävää

Aika jolle täytetään / Term of the position

1.8.2014-31.7.2015

Tehtävän kuvaus / Description of the position

TURUN YLIOPISTON YHTEISKUNTATIETEELLISESSÄ TIEDEKUNNASSA ON HAETTAVANA
 
KOLME SOSIAALITYÖN MA. YLIOPISTO-OPETTAJAN TEHTÄVÄÄ AJALLE 1.8.2014-31.7.2015

Laitoksen tutkimusta ja opetusta profiloivia vahvuusalueita ovat hyvinvointikysymykset, kulttuurinen vuorovaikutus ja yhteiskunnallinen eriarvoisuus sekä vertaileva -tutkimus.
 
Yliopisto-opettajan tehtävä on ensisijaisesti opetustehtävä, johon sisältyy luento- ja pienryhmäopetusta. Tehtävä edellyttää tutkimusmenetelmien opetuskokemusta. Tehtäviin kuuluu lisäksi tutkielmien ohjausta sekä oma tieteellinen julkaisutoiminta. Valittavan edellytetään myös osallistuvan opetuksen kehittämiseen, opiskelijavalintaan, hallintotehtäviin sekä yhteiskunnallisen ja alueellisen vaikuttavuuden tehtäviin.
 
Tehtävään otettavalta edellytetään tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja hyvää opetustaitoa. Hakijan ansioita arvioitaessa otetaan huomioon laaja tehtäväalueen osaaminen, pedagoginen koulutus, taito tuottaa oppimateriaalia ja antaa opetusta monipuolisesti.
 
Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää opetukseen liittyvää tutkimusta ja sosiaalityön  tutkimuskentän hallintaa sekä kokemusta yliopistotasoisesta opetuksesta. Hakijan ansioita arvioitaessa otetaan myös huomioon viimeaikainen julkaisu- ja opetustoiminta sekä muut akateemiset meriitit.
 
Tehtäväkohtainen palkkaus määräytyy yliopistojen palkkausjärjestelmän opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuustasojen 4-6 mukaisesti, jolloin tehtäväkohtainen palkanosa on 2 452,20 - 3 313,22 euroa kuukaudessa. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 46,3 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Tehtävässä on 4kk koeaika ja aloitusajasta voidaan sopia erikseen.
 
Hakemukset osoitetaan yhteiskuntatieteelliselle tiedekunnalle.
 
Hakemuksiin on liitettävä ansio- ja/tai julkaisuluettelo sekä muut asiakirjat, jotka voivat vaikuttaa tehtävän täyttämiseen. Ohjeet asiakirjoja varten ovat osoitteessa: http://www.utu.fi/fi/yksikot/soc/tiedekunta/ura/  
 
Tehtävien kelpoisuusvaatimuksista on säädetty Turun yliopiston johtosäännössä.

Edellytetään akateemista portfoliota. Ks. linkki alalaidasta / An academic portfolio is required. See link below.

Ei / No

Lisätietoja antaa / Additional information from

Lisätietoja antaa professori Katja Forssén 02 333 5897, katja.forssen(a)utu.fi

Haku päättyy / The application period ends on

18.6.2014 15:45

Muuta / Other things

 

Hakemukset lähetetään osoitteeseen / The applications are sent to

Hakemusasiakirjat pyydämme lähettämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteeseen sostieteet@utu.fi viimeistään keskiviikkona 18.6.2014 klo 15:45. Postiosoite: Sosiaalitieteiden laitos, 20014 Turun yliopisto (käyntiosoite: Assistentinkatu 7, 3.krs). Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Liitteet

Versio: 2.0
Tuula Kaitsaari loi tämän 11.6.2014 8:39
Viimeisin muokkaaja: Tuula Kaitsaari 11.6.2014 8:41

20014 Turun yliopisto, Finland
Puhelinvaihde: 029 450 5000

Henkilöhaku

Seuraa meitä: 
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   LinkedIn
Opiskelu Tutkimus Palvelut ja yhteistyö Yliopisto Tiedekunnat ja yksiköt Ajankohtaista Lahjoita
© Turun yliopisto