Palvelut

IT-palvelu

IT-luokat ja käytäväkoneet
Yhteiskäyttöiset IT-luokat (K126A, K126B, K126C) löytyvät ylemmästä kellarikerroksesta (-1.krs). IT-luokan voit varata käyttöösi Asio-tilavarausjärjestelmästän kautta (http://asio.utu.fi) tai lähettämällä sähköpostia varaukset@utu.fi. Yleiseen käyttöön tarkoitettuja käytäväkoneita löytyy sekä ylemmästä kellarikerroksesta että 1.kerroksen opiskelijoiden aulatilasta.

Langaton verkko
Rakennuksessa on tarjolla kolme langatonta verkkoa:

  1. UTUStaff-yliopiston henkilökunnan rekistöröidyt Windows-työasemat liittyvät tähän automaattisesti.
  2. Eduroam- kansainvälinen yliopistoverkko opiskelijoille ja henkilökunnalle
  3. UTUVisitor- vierailijoille

Muut opetustilat
Agorassa on useita monipuolisella esitystekniikalla varustettuja seminaarihuoneita, joiden varaukset hoidetaan tilapalveluiden toimesta (varaukset@utu.fi). Osa tiloista on varattavissa Outlookin kalenteritoiminnolla.

Tulostus
Agorassa on useita yhteiskäyttöisiä monitoimilaitteita tulostamiseen ja kopiointiin. Tulostamiseen ja kopiointiin tarvitaan tulostusläpyskä (id-kortti). Tarkemmat tulostusohjeet on saatavana lähimmästä IT-palvelupisteestä joka sijaitsee Naturan aulassa tai Intranetistä.

Ravintolapalvelut

Henkilöstö- ja opiskelijaravintola Galilei sijaitsee Aurigan 1. kerroksessa. Ravintola on auki ma-pe klo 8.00–15.00 ja lounas on tarjolla klo 10.30 – 14.00. Ravintolassa on myös varattavissa oleva 40 henkilön kabinetti.

Ravintolaa pitää Unica Oy, ravintolapäällikön yhteystiedot löytyvät liitteestä 1.

Siivouspalvelut

Agoran siivouksesta vastaa tällä hetkellä L&T Oy. Siivouspalvelut kilpailutetaan uudelleen osana suurempaa siivousaluetta keväällä 2016.

Kaikki siivoukseen liittyvät reklamaatiot, lisätilaukset ym. yhteydenotot sähköpostitse osoitteeseen siivous@utu.fi . Siivouksesta vastaavien henkilöiden yhteystiedot löytyvät liitteestä 1.

Vartiointipalvelut

Vartioinnista huolehtii THV Tele- ja Hälytysvalvonta Oy. Agoran vartiointi on liitetty koko yliopiston kampusalueen piirivartiointiin.

Mikäli vuokralaisella on omia toiveita vartioinnin suhteen tai vuokralainen haluaa tilata lisävartiointia esim. jonkun tapahtuman yhteyteen, niistä voi sopia erikseen THV Tele- ja Hälytysvalvonta Oy:n kanssa. Yhteyshenkilön tiedot löytyvät liitteestä 1.

Kiinteistönhoitopalvelut

Rakennuksen kiinteistöhuollosta ja ulkoaluehuollosta vastaa kiinteistönomistaja SYK Oy. Kiinteistön huollolle kuuluvat palvelupyynnöt tehdään FacilityInfo järjestelmän kautta. Kiinteistöhuollon palvelupyynnöt tehdään Intrassa, jonne pääsee yliopiston tunnuksilla. Kiireellisissä asioissa voi ottaa yhteyttä Coor Service Management Oy:n 24/7 palvelunumeroon p.010 6225874.

>> Kiinteistöhuollon palvelupyynnöt (intranet)

Ongelmatilanteissa palvelee Naturan infopiste.

Asiasana:
Tagit:

20014 Turun yliopisto, Finland
Puhelinvaihde: 029 450 5000

Henkilöhaku

Seuraa meitä: 
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   LinkedIn
Opiskelu Tutkimus Palvelut ja yhteistyö Yliopisto Tiedekunnat ja yksiköt Ajankohtaista Lahjoita
© Turun yliopisto