in English
 
 
Aistila

Me Aistilassa mittaamme tuotteiden aistikokemuksia ja tuotamme mielipiteiden sijaan tieteellistä tietoa.

​Miten laadunvalvontaan
osallistuvien henkilöiden
aistit toimivat?
​Miten uusi raaka-aine
vaikuttaa tuotteen
miellyttävyyteen?
Mitä ovat tuotteen
tärkeimmät ominaisuudet
kuluttajalle?

 

Palveluidemme taustalla on vahva akateeminen tutkimus. AistilaTM on syntynyt Turun yliopiston Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksen aistinvaraisen arvioinnin osaamisesta.

ME AISTILASSA HYÖDYNNÄMME AKATEEMISTA TUTKIMUSTA ASIAKASYRITYSTEMME TUOTEKEHITYKSEN TUEKSI.


Turun yliopiston tutkija ja dosentti Mari Sandellin johdolla Aistit ja ruoka -ryhmä tutkii Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksessa ruoan aistimista ja syömiskäyttäytymistä.

Tutkimus keskittyy lasten ja aikuisten ruoka-aistimusten ja syömiskäyttäytymisen yksilöllisiin eroihin. Yksilöidenväliset erot ruoan aistimisessa ovat yhteydessä ruokamieltymysten eroihin – makuasioihin – ja edelleen ruoan kulutukseen. Lue lisää.

 FFF-aistit-ja-ruoka_tiimi-2015.png







20014 Turun yliopisto, Finland
Puhelinvaihde: 029 450 5000

Henkilöhaku



Seuraa meitä: 
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   LinkedIn
Opiskelu Tutkimus Palvelut ja yhteistyö Yliopisto Tiedekunnat ja yksiköt Ajankohtaista Lahjoita
© Turun yliopisto