in English
 
 
Aistinvaraisella arvioinnilla mitataan tuotteen ominaisuuksia ihmisaisteilla.
​Aistinvaraista arviointia voidaan tehdä kahdella tavalla; selvittämällä mitä mieltä kuluttajat ovat tuotteesta tai mittaamalla tuotteen aistiominaisuuksia koulutetun arvioijaraadin avulla. Aistilasta saat molemmat!

Kauttamme tavoitat kohderyhmäsi kuluttajat arvioimaan tuotettasi aistilaboratorioissamme, kotitestissä tai online.

Lisäksi meidän työkalunamme toimii myös huolellisesti koulutettu aistiraati, joka arvioi tuotteiden ominaisuuksia objektiivisesti, mielipiteiden vaikuttamatta arviointiin. Hyvin ohjattu ja motivoitunut raati toimii tarkasti ja luotettavasti kuin mittalaite.

Koulutetussa aistiraadissamme on 40 aisteiltaan testattua jäsentä. Aistiraatilaiset ovat koulutettuja arvioimaan tuotteiden ominaisuuksien voimakkuuksia, esimerkiksi sitä kuinka suolainen tuotteen maku on. Arvioijat pystyvät tunnistamaan hajuja ja makuja pieninä pitoisuuksina, erottelemaan erilaisia haju- ja makuvivahteita, sekä omaavat hyvät taidot kuvailla tuotteiden ominaisuuksia.

Asiasana:
Tagit:

20014 Turun yliopisto, Finland
Puhelinvaihde: 029 450 5000

Henkilöhaku

Seuraa meitä: 
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   LinkedIn
Opiskelu Tutkimus Palvelut ja yhteistyö Yliopisto Tiedekunnat ja yksiköt Ajankohtaista Lahjoita
© Turun yliopisto