Haluatko tietää mistä olet tehty?
Lapsi- ja nuorisotutkimuskeskuksen kehonkoostumusmittauksessa käyttämä laite InBody J10 on ainoa vastaava Suomessa ja käytössä myös tieteellisissä tutkimuksissamme.

Mittauksen tulokset kertovat kehosi kokonaispainon, lihasmassan, rasvakudoksen määrän, lihaksen ja rasvan jakautumisen kehon eri osien kesken, rasvaprosentin, nesteiden ja mineraalien määrän sekä laskennallisen perusaineenvaihdunnan tason.

Voit tulla yksin tai yhdessä vaikka työporukan tai urheilujoukkueen  kanssa. Testistä saat kirjallisen ja suullisen palautteen ammattilaisen tekemänä. Toistamalla mittauksen esim. puolen vuoden päästä, voit havaita onko painon muutoksesi kohdistunut rasva- vai lihaskudokseen.

Mittaukseen palautteineen menee aikaa 10-15 min. Hinta on 20 € / henkilö. Mittauksia tehdään arkisin klo 8-16, ryhmille myös räätälöityyn aikaan. Mittauspaikka sijaitsee Kupittaalla Lemminkäisenkatu 3 Teutori-rakennus, 2. krs.

Halutessasi mittaukseen toimi näin:

Osta palvelu UTU-shopista ja varaa mittausaika sähköpostitse cyri@utu.fi

Tulosta maksukuitti todistaaksesi käynnillä, että mittaus on maksettu.

Toteutamme myös kehonkoostumuksen mittauspalveluita tutkimuskäyttöön. Laite soveltuu aikuisten sekä lasten ja nuorten mittauksiin.

Hyvän kasvun avaimet-seurantatutkimuksessa käytettävä InBody J10-laite