Toiminta

Principles for Responsible Management Education (PRME)

Principles for Responsible Management Education (PRME) -ohjelma edistää vastuullisen liiketoiminnan koulutusta ja tutkimusta sekä vastuullista johtajuutta maailmanlaajuisesti.
Turun kauppakorkeakoulu allekirjoitti aloitteen heinäkuussa 2013. Kyseessä on suoraan YK:n pääsihteerin alaisuudessa toimiva kansainvälinen aloite, joka edistää vastuullisen liiketoiminnan koulutusta ja tutkimusta sekä vastuullista johtajuutta maailmanlaajuisesti. 
 

The Academy of Business in Society (EABIS)

The Academy of Business in Society on maailmanlaajuinen vastuullisen liiketoiminnan tutkimuksen edistämiseen keskittynyt organisaatio, perustettu v. 2002 eurooppalaisten kauppakorkeakoulujen ja suurten kansainvälisten yritysten yhteistyönä. Lyhenteessä oleva E-kirjain kuvastaa organisaation eurooppalaisia juuria, vaikka nykyään jäseniä on myös Euroopan ulkopuolelta.
 

FiBS

FIBS yritysvastuuverkosto auttaa yrityksiä löytämään kilpailuetua vastuullisuudesta: välittämällä tietoa yritysvastuun trendeistä, parhaista käytännöistä ja työkaluista, ja tarjoamalla yrityksille mahdollisuuden vaihtaa tietoa ja kokemuksia sekä oppia ja ideoida uutta yhdessä eri sidosryhmiensä kanssa.
Turun kauppakorkeakoulu on FiBSin jäsen, ja sen järjestämät lukuisat yritysvastuuseen liittyvät seminaarit ja tilaisuudet ovat sekä jatko-opiskelijoille että henkilökunnalle avoimia. Lisätietoa tapahtumista. FiBS järjestää myös vuosittain yhteistyössä PwC:n kanssa Vastuullisuusraportointikilpailun, jossa opiskelijoiden on mahdollista päästä mukaan opiskelijaraatiin.
 

  
Asiasana:
Tagit:

20014 Turun yliopisto, Finland
Puhelinvaihde: 029 450 5000

Henkilöhaku

Seuraa meitä: 
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   LinkedIn
Opiskelu Tutkimus Palvelut ja yhteistyö Yliopisto Tiedekunnat ja yksiköt Ajankohtaista Lahjoita
© Turun yliopisto