LITO_tunnus_RGB_vaaka.png
Valtakunnallinen liikketoimintaosaamisen verkko-opintokokonaisuus 25-40op

Työelämässä monien eri alojen asiantuntijat työskentelevät yhdessä projekteissa ja tiimeissä. Saumaton yhteistyö edellyttää liiketoiminnan logiikan ja lainalaisuuksien ymmärrystä sekä erilaisten käsitteiden hallintaa. Liiketoimintaosaamisen opintokokonaisuus tarjoaa sinulle mahdollisuuden täydentää osaamistasi ja kehittää työelämävalmiuksiasi. Opintojaksoilla pääset perehtymään siihen miten yritykset toimivat ja toisaalta siihen mitkä tekijät niiden toimintaan vaikuttavat.

Opintokokonaisuuden suoritettuasi ymmärrät miten yritys toimii kokonaisuutena ja osaat arvioida oman tehtäväsi ja asiantuntijuuteesi roolia yrityksen kokonaisuudessa. Osaat soveltaa talouden ja yritystoiminnan keskeisiä käsitteitä työssäsi sekä ratkoa ongelmia osana monialaista tiimiä.

Opetus alkaa lokakuussa 2017. Opintokokonaisuus toteutetaan kymmenen yliopiston yhteistyönä. Jokaiselle opintojaksolle on saatu mukaan alansa johtavia asiantuntijoita kertomaan yritystoiminnan ja laajemminkin talouden ilmiöistä. Opetus toteutetaan kokonaan verkossa. Kokonaisuuden toteuttamista koordinoi Turun yliopisto ja Suomen kauppakorkeakoulut ABS ry ja sitä tukee Kaute-säätiö. Kaikki kauppatieteitä opettavat yliopistot ovat mukana kokonaisuuden tekemisessä:
Asiasana:
Tagit:

20014 Turun yliopisto, Finland
Puhelinvaihde: 029 450 5000

Henkilöhaku

Seuraa meitä: 
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   LinkedIn
Opiskelu Tutkimus Palvelut ja yhteistyö Yliopisto Tiedekunnat ja yksiköt Ajankohtaista Lahjoita
© Turun yliopisto