Ilmoittautuminen
 • Ilmoittautuminen on sitova.

 • Viimeinen ilmoittautumispäivä on 28.2.2017, johon mennessä tohtorintutkinto tulee olla suoritettu ja hyväksytty tiedekunnassa.

 • Ilmoittautumalla alla olevasta linkistä ilmoittaudut 26.5.2017 konserttisalissa järjestettävään promootioaktiin. Promootion muut tapahtumat näet täältä.

 • Promootion muihin tapahtumiin ilmoittaudutaan maaliskuussa 2017. Tällöin ilmoitat samalla seuralaisesi, erityisruokavaliot ja vieraspaikkamääräsi promootioaktiin. Jos olet ilmoittautunut aktiin, saat sähköpostiisi tiedon milloin ilmoittautuminen eri tapahtumiin alkaa maaliskuussa.

 • OSALLISTUMINEN: Kaikkiin tilaisuuksiin ei tarvitse osallistua. Voit olla mukana vain aktiharjoituksessa, aktissa, kulkueessa ja jumalanpalveluksessa. Promootioaktiin voit kutsua enintään neljä vierasta. Muihin tapahtumiin voit tulla yksin tai seuralaisen kanssa.

 • HARJOITUKSET: Promootioaktiin osallistuessasi sinun tulee osallistua aktiharjoituksiin. Tanssiaisiin osallistuessasi voit osallistua jompaankumpaan tanssiharjoituksista. Aikataulu tarkemmin täällä.

 • OSALLISTUMISMAKSUT: Kaikkiin promootiotapahtumiin osallistuvalta tohtorilta ja mahdolliselta seuralaiselta osallistumismaksu on 170 e/hlö. Maksuun sisältyvät kaikkien tilaisuuksien ruokailut ja ruokajuomat. Niiltä, jotka osallistuvat vain promootioaktiin, osallistumismaksu on 50 e. Näet tapahtumakohtaiset hinnat tältä sivulta. Lasku lähetetään toukokuun aikana.

 • MIEKKA JA HATTU: Promootioon ei voi osallistua ilman hattua ja miekkaa. Molemmat tehdään käsityönä, joten tilaus kannattaa tehdä viimeistään maaliskuussa. Voit myös lainata hatun ja miekan. Pidäthän kuitenkin huolen siitä, että hatussasi on tutkintoasi vastaava lyyra ja miekassa oikea embleemi. Lisää miekan ja hatun tilaamisesta täältä.

 • PUKEUTUMISOHJEET: Löydät täältä.

 • MATRIKKELI: Ennen promootiota painetaan matrikkeli, joka sisältää kunniatohtorien ja promovendien eli promootioon osallistuvien tohtoreiden henkilötiedot sekä promootion ohjelman. Ilmoittautuessasi alla olevasta linkistä ilmoitat samalla tietosi matrikkeliin. Sivun alareunassa on esimerkki siitä mitä tietoja matrikkeliin kysytään ja missä muodossa ne tulisi ilmoittaa.

 • MATRIKKELIN VALOKUVASTA: Kaavakkeessa tullaan kysymään valokuvaa.Kuvan tulisi olla rintakuva, jossa kuvattavalla on katse kameraan. Kuvan pidempi sivu min. 1 000px. Sinun ei tarvitse liittää kaavakkeeseen valokuvaa, jos sinusta on otettu valokuva väitöstiedotteeseen. Valokuvan ei tulisi olla useita vuosia vanha. Voit liittää kaavakkeeseen myös valokuvan tai lähettää sen myöhemmin sähköpostilla. Matrikkelissa ei ole pakko olla valokuvaa.

 • Lisätietoja voi kysyä osoitteesta promootio(at)utu.fi 


Ilmoittaudu tohtoripromootion aktiin tästä.


Malli matrikkeliin menevistä tiedoista:

Etunimi: Maija
Sukunimi: Meikäläinen
Entinen sukunimi: Mallikas
Syntymäaika: 01.01.1979
Syntymäpaikka: Turku
Ylioppilastutkinto, vuosi, lukio ja paikkakunta: 2001 Klassikon lukio, Turku
Yliopiston perustutkinto, vuosi ja yliopisto: FM 2009, Turun yliopisto
Muut akateemiset tutkinnot, vuosi ja yliopisto:
Tohtorintutkinto, vuosi: KT 2016
Tiedekunta: Kasvatustieteisen tiedekunta
Väitöskirjan nimi (yhdellä kielellä): Oppilaiden motivointi liikunnanopetuksessa 1960-luvulla.
Dosentuuri, vuosi, ala, yliopisto:
Nykyinen työtehtävä ja/tai titteli: Koordinaattori
Organisaatio: Turun kaupunki

Puolison etunimi: Matti
Puolison sukunimi: Meikäläinen
Puolison oppiarvo ja/tai ammatti: TaM, kuvataiteen opettaja
Lasten etunimet ja syntymävuodet: Elias 2011, Elina 2013

Asiasana:
Tagit:

20014 Turun yliopisto, Finland
Puhelinvaihde: 029 450 5000

Henkilöhaku

Seuraa meitä: 
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   LinkedIn
Opiskelu Tutkimus Palvelut ja yhteistyö Yliopisto Tiedekunnat ja yksiköt Ajankohtaista Lahjoita
© Turun yliopisto