Tilat

​Saarenmaan yliopistokeskus sijaitsee Piispanlinnan vieressä puiston laidalla Kuressaaren keskustassa (osoite: Pargi 5).

Tilat ovat ensisijaiseti vuokrattavissa jäsenyliopistojen ja yliopistokeskuksen tilaisuuksiin ja henkilökunnan työmatkoihin. Keskus tarjoaa kuitenkin viihtyisän majoittumispaikan yliopistojen henkilökunnalle ja aluminiväelle myös vapaa-ajan käyttöön.

Kokoustila

Päärakennuksen toisessa kerroksessa sijaitsee yliopistokeskuksen toimisto sekä max 40 hengen kokoustila. Kokousvälineinä ovat käytettävissä dataprojektori, tietokone sekä piirtoheitin ja fläppitaulu  Kokouksiin ja seminaareihin liittyvät käytännön järjestelyt, ruokapaikat ja oheisohjelmat hoituvat myös keskuksen välityksellä.

Majoitushuoneet

Ensimmäisessä kerroksessa on neljä hotellitasoista huonetta. Kaikki ovat kahden hengen huoneita, joista kolmessa on lisäksi avattava vuodesohva. Yläkerrassa on kaksi yhden hengen huonetta.

Piharakennus

Hirsirakenteisessa piharakennuksessa on kokoustila ja majoitustilaa viidelle hengelle. Piharakennusta voi käyttää lämpimänä vuodenaikana ja sitä vuokrataan myös viikkoperusteisesti.

Vehreässä puutarhassa on mahdollisuus grillaukseen ja pihasauna on myös käytettävissä.

Lähistöltä löytyvät myös kylpylät, uimaranta, vierasvenesatama, golf- ja tenniskentät sekä muut harrastusmahdollisuudet.

Asiasana:
Tagit:

20014 Turun yliopisto, Finland
Puhelinvaihde: 029 450 5000

Henkilöhaku

Seuraa meitä: 
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   LinkedIn
Opiskelu Tutkimus Palvelut ja yhteistyö Yliopisto Tiedekunnat ja yksiköt Ajankohtaista Lahjoita
© Turun yliopisto