in English
 
 
0538-nordfo-banneri-4.jpg

​ACCESS – moniammatillisten, asiakaslähtöisten, matalan kynnyksen sosiaali- ja terveyspalveluiden tutkimuskonsortio

Tutkimusta SOTE-palvelurakenneuudistuksen tueksi

Turun yliopistosta ohjattu ACCESS-tutkimuskonsortio kokoaa yhteistyöhön monitieteistä akateemista sekä sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntemusta.  Konsortion toiminnan tavoitteena on saavutettavampi sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmä. Olemme sitoutuneet kehittämään vuorovaikutteista toimintakulttuuria, jossa tieteellinen tutkimustieto muuntuu tehokkaasti käytännön ratkaisuiksi sosiaali- ja terveyspalvelujen kentällä.

Konsortio keskittyy lastensuojelun ja aikuissosiaalityön sekä ikääntyneiden palvelujen syrjäytymis- ja eriarvoisuuskysymyksiin. Tavoitteenamme on tukea sosiaali- ja terveydenhuollon moniammatillisen, asiakaslähtöisen, matalan kynnyksen palvelujärjestelmän kehittämistä.

Konsortio järjestää kerran vuodessa kuntakokouksen, johon kutsutaan kaikista Varsinais-Suomen, Satakunnan ja Vaasan sairaanhoitopiirin kunnista kahdesta kolmeen edustajaa sote-lautakunnista, hallituksista ja valtuustoista. Kokouksen tavoitteena on kartoittaa kuntien tutkimuksellisia tarpeita ja edistää tutkimustiedon hyödyntämistä.

 

 Ajankohtaista

 
 

 Tapahtumat

 
It seems your browser doesn't support Javascript

20014 Turun yliopisto, Finland
Puhelinvaihde: 029 450 5000

Henkilöhaku

Seuraa meitä: 
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   LinkedIn
Opiskelu Tutkimus Palvelut ja yhteistyö Yliopisto Tiedekunnat ja yksiköt Ajankohtaista Lahjoita
© Turun yliopisto