Asiakirjapalvelut
Asiakirjapalvelujen vastuualueeseen kuuluu yliopiston asiakirjahallinto, kirjaamo ja arkisto.
 
Kirjaamo vastaanottaa yliopistolle osoitetut asiakirjat. Kirjaamo myös neuvoo asiakirjojen käsittelyyn ja kulkuun liittyvissä asioissa sekä ylläpitää asian- ja sopimushallintajärjestelmää ja hoitaa tietopalvelua.
 
Keskusarkisto ohjaa ja neuvoo asiakirjojen säilyttämiseen sekä arkistojen hoitoon ja siirtoon liittyvissä asioissa sekä hoitaa arkistoon ja kuva-arkistoon kohdistuvan tietopalvelun. Tiedekuntien tutkintotodistukset säilytetään kuluvaa vuotta lukuunottamatta keskusarkistossa. Voit pyytää jäljennöstä tutkintotodistuksestasi osoitteesta arkisto@utu.fi. Virallisesti oikeaksi todistetuista jäljennöksistä veloitamme 5e/todistus.
 
Asiakirjapalveluissa kehitetään ja ohjataan yliopiston asiakirjahallintoa sekä sähköistä arkistointia. Asiakirjapalvelut vastaa yliopiston asiakirjahallintoa koskevien ohjeiden laadinnasta ja ylläpidosta sekä laatii yliopiston tiedonohjaussuunnitelmaa yhteistyössä yliopiston muun henkilökunnan kanssa.

 

Asiakirjapalvelut muuttaa

Kirjaamo ja keskusarkisto ovat muuton vuoksi kiinni to 17.8. ja pe 18.8. 

Palvelu on rajoitettua myös seuraavan viikon alkupäivinä. Puhelimet eivät toistaiseksi ole toiminnassa. Uudet yhteystiedot ilmoitetaan mahdollisimman pian.

Asiakirjapalvelut toimii jatkossa Komendantintalossa Sirkkalassa (Kaivokatu 12).Asiasana:
Tagit:

20014 Turun yliopisto, Finland
Puhelinvaihde: 029 450 5000

HenkilöhakuSeuraa meitä: 
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   LinkedIn
Opiskelu Tutkimus Palvelut ja yhteistyö Yliopisto Tiedekunnat ja yksiköt Ajankohtaista Lahjoita
© Turun yliopisto