Sähköisen tentin tila Raumalla

Tenttitila ja kulkuavaimet

Sähköiset tentit tehdään Raumalla Opettajankoulutuslaitoksen Päärakennuksessa, 2. krs, huoneen numero 203. Seminaarinkatu 1.

Tenttiä voi joka päivä klo 8.00 - 20.00. (ei pyhäpäivisin). Tenttitila on avoinna myös kesällä.

Päästäksesi tekemään tentin, sinun tulee ensin valita tila ja varata aika, ks. ohjeet.

HUOM! Turun yliopisto uusii tilojen kulunvalvontajärjestelmän, josta aiheutuu muutoksia tenttitilojen kulunhallintaan. Hanki uusi kulkulupa alla olevien ohjeiden mukaan. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä tilapalvelumestariin timo.anttila@utu.fi

  • Tutkinto-opiskelijat kulkevat tenttitilaan opiskelijakortilla tai tulostuslätkällä. Jos sinulla on Frank-kortti tai sirullinen Lyyra -kortti, saat aktivoitua kulkuluvan millä tahansa yliopiston monitoimilaitteella. Kulkuoikeudet tulevat voimaan seuraavana päivänä. Jos olet rekisteröinyt tulostuslätkän tai opiskelijakortin yliopiston tulostuspalvelua varten, ovat myös kulkuoikeudet kunnossa. Kulkuoikeus aktivoituu automaattisesti ainoastaan Rauman yksikön opiskelijoille. Muiden tulee olla hyvissä ajoin ennen tenttiä yhteydessä tilapalvelumestari Timo Anttilaan, timo.anttila@utu.fi. Loma-aikoina uusia kulkulupia ei voida aktivoida.
    Jos sinulla ei jostain syystä ei ole toimivaa opiskelijakorttia, voit käyttää tulostuslätkää tai noutaa lainattavan kulkukortin toimistosta (kirjastorakennuksen 2. krs). Lainaamisesta kannattaa sopia hyvissä ajoin ottamalla yhteyttä oporauma@utu.fi. Lainattava kulkukortti palautetaan tentin jälkeen tenttitilassa oven vieressä olevaan laatikkoon tai toimistoon.
  • Avoimen yliopiston opiskelijat voivat lunastaa lainattavan kulkukortin  toimistosta (kirjastorakennuksen 2. krs, ks. Rauman yksikön yhteystiedot). Lainaamisesta kannattaa sopia hyvissä ajoin ottamalla yhteyttä oporauma@utu.fi.  Lainattava kulkukortti palautetaan tentin jälkeen tenttitilassa oven vieressä olevaan palautuslaatikkoon tai toimistoon.  

Tenttiin osallistumista koskevia ohjeita

  • Tenttitilaan et saa viedä mitään mukanasi. Jätä päällysvaatteesi, puhelimesi ja muut tavarasi tenttitilan ulkopuolella olevaan lukolliseen lokeroon. Sähköisessä tentissä et tarvitse kirjoitusvälineitä tai paperia, eikä sinun tarvitse todistaa henkilöllisyyttäsi. Mukaan tarvitset siis vain tenttitilan avaimen.
  • Tilassa on tallentava videovalvonta. Käytä omaa sähköavaintasi aina, vaikka pääsisit tilaan samalla ovenavauksella muiden tenttijöiden kanssa. Avaimen jättämä tieto yhdistetään tilan videovalvonnan tallenteeseen henkilöllisyytesi varmistamiseksi.
  • Kun varasit tentin, sinulle ilmoitettiin sen tietokoneen numero, jolla tentti on suoritettava. Koneen numeron löydät koneesta. Ei hätää, vaikka numero unohtuisi! Mikäli kirjaudut väärälle koneelle, se ilmoittaa sinulle, millä koneella sinun tulee tentti suorittaa. 
             Rauman tenttitila:
rauma_2.jpg
  • Huomaa, että pystyt suorittamaan tentin vain varaamanasi aikana. Et siis voi aloittaa tentin suorittamista ennen tenttiaikasi alkamista vaikka tenttikoneesi olisikin vapaana.
  • Mikäli tenttisi estyy tai häiriintyy teknisten tai muiden ongelmien takia, keskeytä tentti ja poistu tenttitilasta. Ilmoita tentin estymisestä tai keskeytymisestä aina viipymättä siihen tarkoitetulla lomakkeella. Lomake löytyy myös tenttipalvelun etusivulta https://tenttis.utu.fi
 
Asiasana:
Tagit:

20014 Turun yliopisto, Finland
Puhelinvaihde: 029 450 5000

Henkilöhaku

Seuraa meitä: 
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   LinkedIn
Opiskelu Tutkimus Palvelut ja yhteistyö Yliopisto Tiedekunnat ja yksiköt Ajankohtaista Lahjoita
© Turun yliopisto