Sähköisen tentin tilat Porissa

Tenttitila ja kulkuavaimet

Sähköiset tentit tehdään Porin yliopistokeskuksessa, luokka 123 (1. krs), Pohjoisranta 11 A. Tenttiä voi joka päivä klo 8.00 - 20.00. (ei pyhäpäivinä). Tenttitila on avoinna myös kesällä.

Päästäksesi tekemään tentin, sinun tulee ensin valita tila ja varata aika, ks. ohjeet.

Tenttitilaan pääsee henkilökohtaisella sähköavaimella:

  • Palvelukeskus lisää tutkinto-opiskelijoiden ja henkilökunnan sähköavaimeen automaattisesti kulkuoikeuden tilaan.
  • Avoimen yliopiston ja muiden yksiköiden opiskelijat sekä joo-opiskelijat voivat lunastaa avaimen Palvelukeskuksesta (1. krs, pääaula). Palvelukeskus on avoinna ma - pe klo 8 - 16, lukukausien aikana myös ma - to klo 16 - 18. Jos teet tentin viikonloppuna, hae avain ma - pe. Poikkeavat aukioloajat löydät Porin yliopistokeskuksen Yhteystiedot-sivuilta. Avain palautetaan tentin jälkeen Palvelukeskukseen tai sen postilaatikkoon. Mikäli opiskelijalla on useampi tentti, hän voi pitää avainta enintään yhden vuoden.

Tenttiin osallistumista koskevia ohjeita

  • Tenttitilaan et saa viedä mitään mukanasi. Jätä päällysvaatteesi, puhelimesi ja muut tavarasi tenttitilan ulkopuolella olevaan lukolliseen lokeroon. Sähköisessä tentissä et tarvitse kirjoitusvälineitä tai paperia, eikä sinun tarvitse todistaa henkilöllisyyttäsi. Mukaan tarvitset siis vain tenttitilan avaimen.
  • Tilassa on tallentava videovalvonta. Käytä omaa sähköavaintasi aina, vaikka pääsisit tilaan samalla ovenavauksella muiden tenttijöiden kanssa. Avaimen jättämä tieto yhdistetään tilan videovalvonnan tallenteeseen henkilöllisyytesi varmistamiseksi.
  • Kun varasit tentin, sinulle ilmoitettiin sen tietokoneen numero, jolla tentti on suoritettava. Koneen numeron löydät koneesta. Ei hätää, vaikka numero unohtuisi! Mikäli kirjaudut väärälle koneelle, se ilmoittaa sinulle, millä koneella sinun tulee tentti suorittaa. 
             Porin tenttitila:
  • Huomaa, että pystyt suorittamaan tentin vain varaamanasi aikana. Et siis voi aloittaa tentin suorittamista ennen tenttiaikasi alkamista vaikka tenttikoneesi olisikin vapaana.
  • Mikäli tenttisi estyy tai häiriintyy teknisten tai muiden ongelmien takia, keskeytä tentti ja poistu tenttitilasta. Ilmoita tentin estymisestä tai keskeytymisestä aina viipymättä siihen tarkoitetulla lomakkeella. Lomake löytyy myös tenttipalvelun etusivulta https://tenttis.utu.fi.
Asiasana:
Tagit:

20014 Turun yliopisto, Finland
Puhelinvaihde: 029 450 5000

Henkilöhaku

Seuraa meitä: 
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   LinkedIn
Opiskelu Tutkimus Palvelut ja yhteistyö Yliopisto Tiedekunnat ja yksiköt Ajankohtaista Lahjoita
© Turun yliopisto