Sähköinen tenttiminen

Sähköisen tenttipalvelun avulla opiskelijat voivat suorittaa esimerkiksi kirjallisuuskuulusteluja, luento- ja rästitenttejä sekä kypsyysnäytteitä tietokoneella sähköisen tentin tilassa. Tenttien vastuuopettajat määrittelevät sähköisesti suoritettavissa olevat tentit ja aikataulut, joiden puitteissa tenttiminen on mahdollista. 

Opiskelija voi varata itselleen parhaiten sopivan tenttiajan ja -paikan, sillä samat tentit ovat tarjolla kaikissa tenttitiloissa. Sähköinen tenttipalvelu mahdollistaa tenttimisen iltaisin, viikonloppuisin ja kesäaikaan.

Tutkinto-opiskelijoiden sähköiset tentit löytyvät Nettiopsun Tentit-valikosta "Sähköiset tentit (tenttiakvaario)" -sivuilta. Avoimen yliopiston opiskelijoille tiedotetaan sähköisistä tenteistä Avoimen yliopiston Nettiopsun opetusohjelmissa.

Lista tenteistä löytyy myös sähköisen tenttipalvelun tenttis.utu.fin Mitä voi tenttiä? -sivulta.

Sähköisen tentin tenttitilat ovat
Tenttitilat on lukittu. Kulkuavaimina käytetään opiskelijakorttia, henkilökohtaista kulkukorttia, tulostuslätkää tai lainattavaa kulkukorttia. Katso tarkemmat ohjeet ko. tenttitilan ohjesivulta.

Palvelun käytön tuki

Käyttöehdot

Käyttäessäsi sähköistä tenttipalvelua sitoudut noudattamaan käyttöehtoja. Ehdot tiivistettynä:
  1. Sähköisessä tentissä noudatetaan Turun yliopiston opintojohtosääntöä (pdf).
  2. Opiskelija suostuu siihen, että kulunvalvonnan, videovalvonnan ja tenttijärjestelmän tietoja voidaan yhdistää henkilöllisyyden varmentamiseksi.
  3. Sähköisessä tentissä on voimassa Turun yliopiston tietojärjestelmien käyttösäännöt.
  4. Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen sähköisen tenttipalvelun tietosuojaseloste sekä sähköisen tenttipalvelun videovalvonnan rekisteriseloste (pdf)
 
Asiasana:
Tagit: Sähköinen tenttiminen;

20014 Turun yliopisto, Finland
Puhelinvaihde: 029 450 5000

Henkilöhaku

Seuraa meitä: 
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   LinkedIn
Opiskelu Tutkimus Palvelut ja yhteistyö Yliopisto Tiedekunnat ja yksiköt Ajankohtaista Lahjoita
© Turun yliopisto