Sähköinen tenttiminen

Sähköisen tenttipalvelun avulla opiskelijat voivat suorittaa esimerkiksi kirjallisuuskuulusteluja, luento- ja rästitenttejä sekä kypsyysnäytteitä tietokoneella sähköisen tentin tilassa. Sähköinen tenttipalvelu mahdollistaa tenttimisen iltaisin, viikonloppuisin ja kesäaikaan.

Tenttien vastuuopettajat määrittelevät sähköisesti suoritettavissa olevat tentit ja aikataulut, joiden puitteissa tenttiminen on mahdollista.

Sähköisen tentin tenttitilat ovat

Tenttitilat on lukittu. Kulkuavaimina käytetään opiskelijakorttia, kulku- ja tulostuslätkää, lainattavaa kulkukorttia tai henkilökohtaista sähköavainta. Katso tarkemmat ohjeet kunkin tenttitilan ohjesivulta.

Exam-tenttijärjestelmän käytöstä

Tenttis-järjestelmän korvaava Exam-tenttijärjestelmä otetaan käyttöön vuoden 2018 aikana. Exam-tenttejä voi tehdä tällä hetkellä Turussa Agoran ja Publicumin tenttitiloissa, Porin yliopistokeskuksessa, Rauman OKL:ssa ja Vaasassa Akademillissa. Exam-koneita tulee vähitellen lisää myös muihin tiloihin. Käytössä olevat tilat näkyvät Examin varauskalenterista. Saat tentin opettajalta tiedon, jos hän toteuttaa tentin Exam-järjestelmässä.

Palvelun käytön tuki

Käyttöehdot ja sähköisen tentin yleiset periaatteet

Käyttäessäsi sähköistä tenttipalvelua sitoudut noudattamaan käyttöehtoja. Ehdot tiivistettynä:
  1. Sähköisessä tentissä noudatetaan Turun yliopiston opintojohtosääntöä (pdf).
  2. Sähköisen tentin yleiset periaatteet
  3. Opiskelija suostuu siihen, että kulunvalvonnan, videovalvonnan ja tenttijärjestelmän tietoja voidaan yhdistää henkilöllisyyden varmentamiseksi.
  4. Sähköisessä tentissä on voimassa Turun yliopiston tietojärjestelmien käyttösäännöt.
  5. Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen sähköisen tenttipalvelun tietosuojaseloste sekä sähköisen tenttipalvelun videovalvonnan rekisteriseloste (pdf).

 

Asiasana:
Tagit: Sähköinen tenttiminen;

20014 Turun yliopisto, Finland
Puhelinvaihde: 029 450 5000

Henkilöhaku

Seuraa meitä: 
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   LinkedIn
Opiskelu Tutkimus Palvelut ja yhteistyö Yliopisto Tiedekunnat ja yksiköt Ajankohtaista Lahjoita
© Turun yliopisto