Sähköisen tentin tilat Turussa
 • Teutorissa, sali 105 (1. krs), ks. kartta Lemminkäisenkatu 3, T35
  Tenttejä voi tehdä joka päivä klo 8.00 - 24.00
  . Ulko-ovesta pääsee opiskelijakortilla/kulkukortilla illalla ja viikonloppuna.
 • Turun kauppakorkeakoulussa, 1. krs, ks. kartta Rehtorinpellonkatu 3, T57
  Tenttejä voi tehdä joka päivä klo klo 8.00 - 21.00. Ulko-ovesta pääsee opiskelijakortilla//kulkukortilla illalla ja viikonloppuna.
 • Agorassa, sali 115B (1. krs), ks. kartta Yliopistonmäki, Vesilinnantie 5, T6
  Tenttejä voi tehdä ma - su klo 8.00 - 20.00. (ei pyhäpäivinä).  Ulko-ovesta pääsee opiskelijakortilla/kulkukortilla illalla.

Tenttitilat ovat avoinna myös kesällä.

Tenttitilaan on opastus rakennuksen sisääntuloaulasta.

Tenttis-järjestelmän korvaava Exam -tenttijärjestelmä oletaan käyttöön vuoden  2018 aikana. Exam tentteja voi tehdä tällä hetkellä vain Agorassa. Exam -koneita tulee vähitellen käyttöön myös muihin tiloihin. Käytössä olevat tilat näkyvät Examin varauskalenterista.

  Kulkuavaimet

HUOM! Turun yliopisto uusi tilojen kulunvalvontajärjestelmän vuoden 2017 alussa, josta aiheutui muutoksia tenttitilojen kulunhallintaan. Hanki tarvittaessa uusi kulkulupa alla olevien ohjeiden mukaan.  Ongelmatilanteissa ota yhteyttä: kulkuoikeudet@utu.fi
 • Jos sinulla on Frank-kortti, ISIC-kortti tai sirullinen Lyyra -kortti, saat aktivoitua uuden kulkuluvan millä tahansa Turun yliopiston IT-palvelupisteellä tai yliopiston monitoimilaitteella. Kulkuoikeudet tulevat voimaan seuraavana päivänä. Jos olet rekisteröinyt tulostuslätkän tai opiskelijakortin yliopiston tulostuspalvelua varten, ovat myös kulkuoikeudet kunnossa. Jos opiskelijakortti on rekisteröitynä Tentti-tiloihin, mutta ei tulostusjärjestelmään, käy aktivoimassa uusi  tunniste.
 • Jos sinulla on TYY:n kansliasta saatu henkilökohtainen tenttitilan kulkukortti (tenttis.utu.fi -logolla) tai tulostuslätkä, saat aktivoitua uuden kulkuluvan Naturan IT-palvelupisteellä tai millä tahansa yliopiston monitoimikoneella. 
 • Lainattavan kulkukortin voit hakea itse tai asiamiehen välityksellä opiskelijakeskuksesta Discosta (Yliopistonmäki, päärakennuksen ja Naturan välinen tila) ks. aukioloajat  tai  Turun kauppakorkeakoulun infosta (Rehtorinpellonkatu 3) ma -pe klo 8.15 - 15.45.  Lainattava kulkukortti palautetaan tentin jälkeen tenttitilassa oven vieressä olevaan laatikkoon.
 • Avoimen yliopiston opiskelijat voivat noutaa lainattavan kulkukortin avoimen yliopiston toimistosta, ks. yhteystiedot, tai Turun kauppakorkeakoulun infosta, Rehtorinpellonkatu 3, puh. +358 2 333 9220, avoinna ma - pe klo 8.15 - 15.45. Lainattava kulkukortti palautetaan tentin jälkeen tenttitilassa oven vieressä olevaan laatikkoon.

Tenttiin osallistumista koskevia ohjeita

 • Tenttitilaan et saa viedä mitään mukanasi. Jätä päällysvaatteesi, puhelimesi ja muut tavarasi tenttitilan ulkopuolella olevaan lukolliseen lokeroon. Lokerikko toimii 1 euron kolikolla / Agorassa 50 sentin kolikolla. Sähköisessä tentissä et tarvitse kirjoitusvälineitä tai paperia. Mukaan tarvitset siis vain tenttitilan avaimen. Huom. henkilöllisyystodistus tulee olla mukana, ei kuitenkaan tenttitilassa.
 • Tilassa on tallentava videovalvonta. Käytä omaa opiskelijakorttiasi tai avaintasi aina, vaikka pääsisit tilaan samalla ovenavauksella muiden tenttijöiden kanssa. Avaimen jättämä tieto yhdistetään tilan videovalvonnan tallenteeseen henkilöllisyytesi varmistamiseksi.
 • Kun varasit tentin, sinulle ilmoitettiin sen tietokoneen numero, jolla tentti on suoritettava. Koneen numeron löydät monitorista ja koneesta. Ei hätää, vaikka numero unohtuisi. Mikäli kirjaudut väärälle koneelle, se ilmoittaa sinulle, millä koneella sinun tulee tentti suorittaa
     
 • Huomaa, että pystyt suorittamaan tentin vain varaamanasi aikana. Et siis voi aloittaa tentin suorittamista ennen tenttiaikasi alkamista vaikka tenttikoneesi olisikin vapaana.
 • Mikäli tenttisi estyy tai häiriintyy teknisten tai muiden ongelmien takia, keskeytä tentti ja poistu tenttitilasta. Ilmoita tentin estymisestä tai keskeytymisestä aina viipymättä siihen tarkoitetulla lomakkeella. Lomake löytyy myös tenttipalvelun etusivulta (https://tenttis.utu.fi ja https://exam.utu.fi)
Asiasana:
Tagit:

20014 Turun yliopisto, Finland
Puhelinvaihde: 029 450 5000

Henkilöhaku

Seuraa meitä: 
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   LinkedIn
Opiskelu Tutkimus Palvelut ja yhteistyö Yliopisto Tiedekunnat ja yksiköt Ajankohtaista Lahjoita
© Turun yliopisto