Palvelut työnantajille

​Palkkaa harjoittelija

​Osaava harjoittelija voi olla tulevaisuuden rekrytointi! Harjoittelu antaa opiskelijalle mahdollisuuden hankkia oman alansa työkokemusta.

Ilmoita avoimesta työpaikasta

Tiedotamme opiskelijoille ja vastavalmistuneille avoimista työpaikoista. Kauttamme voit ilmoittaa ilmaiseksi myös lyhyemmät keikka- ja kesätyöt. 

Teetä opinnäytetyö

Oletko Turun yliopiston alumni?

Opiskelijaprojektit

  • Projektiässät tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää opiskelijoiden osaamista ja saada uusia näkökulmia ja ideoita yrityksen kehittämistyöhön.

Muuta yhteistyötä? 

Voimme halutessasi auttaa myös rekrytointiprosessissa tekemällä esikarsinnan saapuneista hakemuksista ja järjestämällä haastattelut. Järjestämme myös työnantajaesittelyjä kampuksella. Kysy lisää maksullisista rekrytointipalveluistamme. 
 

 

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää

  • ​Asiakasneuvoja Jaana Vesterinen
    p.
    040 015 3096
    rekry(at)utu.fi  
  • Halutessasi voit ottaa myös suoraan yhteyttä sinua kiinnostavaan oppiaineeseen ja kysyä lisää heidän tarjoamistaan yhteistyömahdollisuuksista. ​
  • Jotta voimme välittää työnantajien työ-, harjoittelupaikkatarjouksia ja opinnäytetyöaiheita yliopistojen alustoille julkaistavaksi yliopistojen työelämäpalvelujen käyttämän Aarresaari.net-järjestelmän kautta, joudumme keräämään henkilötietoja. Tietosuojailmoituksessa kerrotaan, miten näitä tietoja käsitellään. (tietosuojailmoitus)
Asiasana:
Tagit:
Tavoita opiskelijat

20014 Turun yliopisto, Finland
Puhelinvaihde: 029 450 5000

Henkilöhaku

Seuraa meitä: 
Facebook   Twitter   Instagram   Youtube   LinkedIn
Opiskelu Tutkimus Palvelut ja yhteistyö Yliopisto Tiedekunnat ja yksiköt Ajankohtaista Lahjoita
© Turun yliopisto